Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaşlar nex 2000 minix hangi formatta film desteklemekte ts de açmadı ustalar mp4 açmıyor avi açmıyor ts açmıyor 3gb açmıyor yazılımda bunlara el atarmısınız
cep telefonlarında 3gb eski çekimdir maalesef flaştaki filmleri açmıyor ts acar dediler onuda acmamakta
2000 hd cihazımda son test yazılımı yükledim.
Bazı kanallarda donmalar oluyor.
yayın adeta kesiliyor ve 3-5 saniye sonra devam ediyor.önceki ana yazılımda da aynı sorun vardı.
acaba benim cihazımdamı yoksa yazılımda mı veya 2000 hd cihazlardamı bu problem.
Yardımlarınıza teşekkürler.
mini internet machina'dan 2 adet aldım.Harika.Kablosuz bağlantı olması fevkalade.Youtube'dan izlemek istediğim programı bulup izliyorum..
--------------------
Bir de .yeri burası değil ama.benim MAC yazılımı 10.7.5 !!Yazılım güncellemeye bakıyorum,yazılımınız güncel diyor!VPN indirmek istediğimde ,yazılımınız 10.9 veya daha yenisi olması gerekir,diyor!Ne yapmam gerekir?
Haydar hocam merhaba türksatta 12461 h 20800 de bulunan kanallar minik amigoda açıyor neden minix 2000 machinada bu kanallar açılmıyor.
Açık değil bende kadir bey türksat kanallarını silip yeniden tarattırsam olurmu.
Sağol dost telden zor oluyor cevap yazmakhasan kardeşim key&softcam güncellemesi için menü>internetten güncelleme (okeyleyince yazılım çıkar ses çogaltma orta sol sag tuşu ile ) softcam güncellemeye gel okeyle key güncellemeye gel güncelle evet ...işlem tamam
Dost abim dediklerinizi yaptım fakat kanalları açamadım. Kadir bey sanal emu açık olacak diyor oraya nereden gireceğim .key kütüphanesini yükledim fakat kanallar yine açılmadı kadir beyin dediği sanal umu açık olacak diyor oraya nereden girip emuyu açık yapmam lazım.
Menü girişler şifreli yayın ayarlarına gir ilk sıradakiDost abim dediklerinizi yaptım fakat kanalları açamadım. Kadir bey sanal emu açık olacak diyor oraya nereden gireceğim .key kütüphanesini yükledim fakat kanallar yine açılmadı kadir beyin dediği sanal umu açık olacak diyor oraya nereden girip emuyu açık yapmam lazım.