selamun aleykem! arkadaşlar bu cihazda youtube de klavyede DİL seçimi varmı ?
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
selamun aleykem! arkadaşlar bu cihazda youtube de klavyede DİL seçimi varmı ?
Aleyküm selam kardeşim bu cihazda menü dilini nasıl seçerseniz o şekilde klavyede dil yazılımı yapılabilmektedir...
Next 2000 hd idman tv maç yayınlarında şifreye giriyor key yüklememe rağmen.manuel key girişi var mı yada güncel key dosyası var mı arkadaşlar
manuel giriş yapamıyorum malesef
Öncelikle yazılım güncellemelerini biz kullanıcılara ulaştıran bu amaçla emek sarfeden admin ve üyelerimize teşekkürler.Next 2000 HD Minix Internet Machina cihazında bulunan M+Video panelinde 18+ bölümün gizlenmesi "şifreleme" yada mevcut panelin kaldırılması daha uyğun olacağı kanaatindeyim.Saygı ve sevgilerimle
Haydar hocam xpanelde bulunan şifre bölümündeki şifreleri görebilirmiyiz.Neden dersen başka bir cihaza gireceğim lazım oldu şimdi en alttaki şifre lazım bulamıyorum.
Haydar kardeşim öncelikle bilgilendirmene teşekkür ederim.Cihazı yeni aldım için konuyu gerekli şekilde açıklayamadım kanatine tekrar inceledimde konuyu hatalı aktardım kanaati hasıl olmuştur.Bahsetmek istedim konu M+ Katagorisi altında bulunan WOD Media Portal "Film Kütüphanesi seçenegi altında bulunan Yetişkin Türk menüsüne erişimin engellenebilir olup olmadığı konusu idi.Zira cihaz genel kullanıma açık oldugu için 18 yaş altı bireylerin erişimine kapalı olabilirligi yada bu seçenegin kaldırılıp kaldırılamayacagı hakkında bilgi talebime cevap verebilirseniz sevinirim.Selam ve sevgilerimle
admin arkadaşım, bu yazılımı ilk yayınladıgınız gunlerde yuklemiştim. fabrika ayarı il secenegi de yapmıştım.
yazılımı yükledikten sonra , cihazı acıp kapatıgımız da guncelleme mevcut yazıyor. guncelle dedigimizde de . yazılımınız guncel, guncelleme gereksiz yazıyor. ve bu yazı surekli cıkıyor. sorun nerde acaba.
yardımcı olabilirmisiniz rica etsem.
Selamlar kardeşim malesef şifre yazan bölüm kimseler görmesin diye tammen GİZLENMİŞTİR.! Size tavsiyem hizmet almış olduğunuz her kimse o kişi ile iletişime geçiniz ve kullanıcı bilgilerinizi isteyiniz...
Evet şimdi anlaşıldı sevgili kardeşim siteminizde haklısınız o bölümde olması çocuklar için sakıncalı olabilir.Bu konuyu mümkün olan en kısa zamanda gerekli yere bildirip birşeyler yapmaya çalışırız...