Kanalla alakalı değil kanal açıyor knl değiştirirken paneli sıfırlıyor x hatası veriyorr tşk
Dediğim gibi o kanal senin bu kanal benim 3 farklı panelde gezdim cihazda herhangi bir sıkıntı görünmüyor.!
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Kanalla alakalı değil kanal açıyor knl değiştirirken paneli sıfırlıyor x hatası veriyorr tşk
Arkadaşalar bu yazılımı internetten bu yqzılımı ne zaman indirebiliriz acaba?
Dediğim gibi o kanal senin bu kanal benim 3 farklı panelde gezdim cihazda herhangi bir sıkıntı görünmüyor.!
degerli ustalarım benim cihazdaki sorun 42 deki tanberg açılan kanallarda kısa kısa donarak hareket ediyor sadece bu kanallarda oluyor
Hayri kardeşim ''Herhangi bir Kanal izlerken, Donarak Cihazın Kilitlenmesi Yüzünden Günde 2-3 Bazen 4-5 defa fişten çekip takmadan kullanamıyorum.'' diyorsunuz.
Size acizane sorum ve tavsiyem olacak .Yeni yazılım yükledim diyorsunuz yüklemeden sonra fabrika ayarlarına döndünüz mü 1. seçenek ile ...dönmediyseniz dönün ve en Az bir gün takip edin döndüğünüz halde devam ediyorsa acaba eski yazılıma ait yedeginizimi yüklediniz (çoğumuz üşendiğimiz için eski kanal listemizi yüklüyoruz bazan ,)
Gelen yazılımların bazıları yazılım iyileştirmeleri ki bunlarda yedek kanal listesi yüklense sorun olmuyor bazı yazılımlarda sisteme ilave yapılıyor yeni özellikler ekleniyor bu durumlarda Son seçenekle fab ayarlarına dönüp tüm ayarlamaları kanal düzenini yenilememiz gerekiyorki cihazda kararsızlık (data bilgilerinde çakışma) olmasın.Deneyip geri dönüş yazısı yazarsanız bizleri memnun edersiniz.
Sevgi Saygıyla
ilk fırsatta fabrika ayarlarına dönüp kanal listesini yeniden taratarak düzenleyeceğim, sonucu 1-2 gün izledikten sonra paylaşırım. ( Teşekkürler )
Abim Anten bilginizi bi kontrol edin muhtemelen ya dıezeq seçimi hatalı yada dıezeq sıkıntılı ...
imkan var ise en yakın komşu evde cihazı deneyin anlatımınızda lnb cihaz arası hata var kanısı doguyor.
menü > uydu ayarları > dıezeq seçim Turksat ve Astra seçilimi ??? cihazı aç kapada görüntü geliyorsa 1. ihtimal dıezeq çalışmıyor