Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşım Türkiyede mevcut operatörler türk telekom alt yapısını kullanıyorlar biliyorsun seni temin ederim hızı menu degişik renk olsa acaba uydumu dersin .şu an itibarı ile kendi ıptv haricinde 6 adet ixtream panelde farklı server girili ve 4 adeti forumda ben ve arkadaşlarımın paylaşımı (ücretsiz yani) 2 adeti yine ücretsiz 2017 eylül süreli ve machina3d kullandım bu serverları bu minix farklı kardeşim...(çıkmadan bu cihaz için olumsuz yazdım Alichipli olduğundan fakat aldım kullanıyorum çok süper cihaz tavsiye ederim )arkadaşlar iptv performansını gösteren bir video yollayabilirmisiniz rica etsem
bu dosya açılıyo mu ben mı acamadım?
Bu yazılım sorunlu menüde donmalar var menüler dalgalanarak bir süre sonra geliyor bende geri eski yazılıma döndüm. Bundan kimse bahsetmemiş sadece bende var herhalde. Yazım ilk yukledikten sora fabrika ayarlarına döndüğüm halde.
merhaba geçen benzer bir mesaj daha yazmıştım kusura bakmayın ben yeni aldım cihazı açıkçası çokta bilgim yok yeni yeni keşfediyorum bu yazılımı usb'ye yükleyip yazılım güncellemeden mi yapacağız yada bu işlem ile ilgili bir video var mı ? yardımınız için şimdiden teşekkürler
Yazilim internete verilecekmi??
teşekkür ederim