Sayın Başhekim_ önce forumumuza hoş geldiniz . Çalışmalarınızda başarılar dilerim bizlerin next internet machina olarak bildiğimiz sizlerin next2000 hd dediğiniz cihazımızın yeni yüzüne (2019 satışa sunulan yeni dış vitrini yani kutusundaki vurgulamaları) uygun çalışmalar olduğunu umuyorum.cihaz üzerindeki özellikle bir ibare dikkatimi çekti tekrar sormadan geçemeyeceğim ''Yerli Yazılım'' koreli yazılımcılarla bu günlere gelen cihazlarımızda yerli yazılımcı ve şu anda yaptıgınız gibi belli bir kullanıcı potansiyeli olan gerek bizim gerek Tf ve Mach1 gibi forumlarda arge yapmanız yazılım hakkında bilgiler vermeniz bizler için avantajdır dolayısıyla firmanız açısındanda bu dönüşler bir nevi ArGe olabilir sonuçta üreticide tüketicide birbirine muhtactır ve her şey Para degildir dayatma degildir (Cihazın cccam server bitti seri numaramı bildirdim ücretli severek aldım amma bir önceki yazılımla aktivasyon kodu ekleyip bir süre sonra cihaz serverındaki ıptv kanalları sıralamanız sonrada 1 ay ücretsiz aktivasyon denmesi yakışık almadı) Bilginize
Not: bu arada nikiniz biraz tuhaf geldi efendim kendimde saglık teşkilatındayım son 5 senedir hastane idarecileri 2 yıllığına göreve geliyor Başhekimlerde sonra yine asli görevine dönüyorlar.