- 17 Tem 2018
- 139
- 111
- 43
Neresinden başlayayım bilemedim cevap verip kendinizi aklamaya çalışmanıza gerek yok sondan başlayayım başa doğru geleyim buyrun meydan siz ve sizin gibilere kaldı derken niye insanları itham ediyorsunuz? zannedersiniz ki sizi buradan kovunca sizin yaptığınız işi biz devralacağız konuyu başka yerlere çekmeyin.
forumun kuralı bu birileri soru sorar birileri bilgisi varsa cevap verir cevap vermek istemezse konu kapanır gider siz kendinizi niye herkese cevap vermekle yükümlü hissediyorsunuz ki? alacağını alan tabiki çekip gidecek ihtiyacı olunca döner gelir bundan niye gocunuyorsunuz merak etmeyin toplum kimin ahkam kesip kesmediğini bilir siz canınızı sıkmayın
sizdeki ego patlamasına da hayranım insan zekası dediğiniz şey sizde diğerlerinden daha mı fazla? o zeka zannettiğiniz şey 51 yaşın verdiği tecrübe ve merak olmasın?
güç zehirlenmesi diye başlayan cümlenizin benim anlatmak istediğimle alakası olmadığını gayet iyi biliyorsunuz size kim bilginizi paylaşmayın dedi ki? burada asıl duyduğunuz haz bilgi paylaştıktan sonra duyduğunuz değilde kendinize olan hayranlığınızla diğer insanlara bilgi veriyorum havasında onlara hakaret eder tonda konuşmanızın verdiği haz olsa gerek çünkü buradan bakınca öyle görünüyor.
sizden başka hiç kimsede bulunamayacak ve sizin egonuzu bu kadar tavan yaptıracak kadar ayaklarınızı yerden kesen bilgi nedir çok merak ettim yine söylüyorum o sizin bilgi zannettiğiniz şey bunca yıllık tecrübeniz olmasın? hala aynı fikirdeyim güç zehirlenmesi yaşıyorsunuz takdir edilmeme sizi olduğunuzdan daha sinirli yapmış biraz alçakgönüllü olun bırakın millet sizi takdir etsin oraya buraya kızıp boşuna kendinizi yıpratmayın.
en baştaki cümlenizde tamamen demogoji yapmışsınız okuyanlar değerlendirir zaten
takdir edilme hissi güzeldir ama takdir etmiyorlar diyede fazla üzülmeyin cevap verecekseniz verin karşılığında takdir edilmeyi bekliyorsanız yada takdir edilmeyince millete ayar verebileceğinizi zannediyorsanız durup bir soluklanın dünya bu forumdan ibaret değil kendinize başka uğraşlar bulun göreceksiniz ki daha mutlu olacaksınız sağlıcakla kalın iyi geceler.
Konu nereden nereye gelmiş arkadaşlar. Konu ne verilen emeğin inkar edilmesidir ne de ithamlardır. Ben sadece geçen gün Halil arkadaşımıza karşı kullanılan hoş olmayan üslubu ve bugünde bana yapılınca bir tepki gösterdim. Bahsedilen kişi Haydar Bey diğer yaptığım yorumlarda da görmüşsünüzdür benim cihazımla alakalı olan sorunda bire bir ilgilenmiş uğraşmış ve foruma da katkıları olan biri ben çok da teşekkür etmişimdir orada da belirtmiş zaten. Ben yapılan bir yardıma teşekkürü tabi ki esirgemem lakin yapılan hoş olmayan üslubu da yanlış bulursam onu da söylerim. Mutlaka her insanın iyi veya kötü yanları vardır.
Şimdi burada bir problemi belirtmek kadar normal bir şey yok ve buna kimse cevap vermek zorunda da değil. Arkadaşlar ne olursa olsun burada bulunan kişiler ben de dahil belirli yaşlara gelmiş insanlar şimdi çocuk azarlar gibi cevap verme özgürlüğü ve hakkı kimsede yoktur. Haydar Bey orada yazmış ben burada bu kadar uğraşıyorum o da hakkım olsun kusra bakma da orada Halil adlı üye veya bugün bize yapılan veya yarın size bu uslubu kullanma hakkı vermez. Benim eminim ki buradakilerin çoğu benle aynı fikir de haa şu unutulmasın yukarıda da belirttim emek yardım etmek gibi kavramları inkar etmiyorum ve burda ki kimsede edemez. Ama bazı arkadaşlarımız mazur görüyorlar ben görmüyorum bunu da burada belirttim bunda kötü veya art niyet yok ben yine yardım isterim Haydar Bey den bu farklı bir konu ben sadece bir yanlışı dile getirdim. Konu lütfen emeğin inkar edilmesi veyahut farklı yerlere çekilmesin emek verenler zaten ortada.