- 26 Haz 2017
- 179
- 4
- 18
şu an itibari ile csatlarin tamami acik beinmax9 osm gs maci var ama hic tat vermiyor surekli donma yapiyor beinspor2 de gunun maclarinin gollerine baglaniyo
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next chazlarina her yil
Herkese iyi geceler CSAT beinler suan acılmıyor galiba deneyen varmı acaba ?
Saat 00:05 itibarı ile 1-2-7-8-9-10 açık durumda....
usta ben biturlü acamadım
Açılmayacak bir şey yokki sevgili kardeşim FREE-SHARE açık ise normalde açması gerekir.! Diğer şifreli yayınlara bir bakın bakalım onlar açık mı yoksa kapalımı.?
Astradaki başka kanaları acıyor ama beinler malesef yok
Açılmayacak bir şey yokki sevgili kardeşim FREE-SHARE açık ise normalde açması gerekir.! Diğer şifreli yayınlara bir bakın bakalım onlar açık mı yoksa kapalımı.?
SON YAZILIMI YÜKLE CIHAZA http://www.next.web.tr/showthread.p...Machina-03-08-2017-Tarihli-TEST-Yazılımı.html
Sizin kanal listeniz güncelmi acaba.? Diğer cihazlarda açılan kanallar neden sizde açılmasınki.!
11856 V 29700 sizin BEİN-SPORTLAR bu frekanstamı görünüyor acaba.?
Sizin kanal listeniz güncelmi acaba.? Diğer cihazlarda açılan kanallar neden sizde açılmasınki.!
11856 V 29700 sizin BEİN-SPORTLAR bu frekanstamı görünüyor acaba.?
EVET güncel yazılımı yükledim bein sportları da güncel frekansları yükledim acmadı usta
EVET güncel yazılımı yükledim bein sportları da güncel frekansları yükledim acmadı usta
Next cihaza internetin bağlımı
Youtube de video açıyormu.
HAYDAR usta 120 cm ofset çanak var ASTRA 19.2 179 kanal geliyor
beinler dahil
Sevgili kardeşim ACİL olarak dışarı çıkmak zorundayım ÖZEL mesajınızı aldım sizi arayacağım merak etmeyin...