Yazılımda cihaz donma sorunu var ama arada yapıyor cihaz bazen bazı kanalın üzerinde dönüp kaliyor mecbur fisi takip cikarmak zorunda kalıyorsunuz bilginize
Bu yazdıklarınızı DOKTOR üstat görmesin.!!!
Ya bugün ya yarın yada bu hafta içi yeni bir yazılım verilecek o yazılımdan sonra 4 Bölüm ile TAM-RESET yapılacak.! İsteyen yapar isteyen eski DATA larla devam eder.! Bu hafta sonu 2 günümü aldı tam 8 uydu taratttım kanalları dizdim favorilendirdim.! Bende bu yazdığınız olmadı hemen ilk aklınıza gelen yazılım hatası oluyor nedense.Garip garip hatalar çıkıyor meydana hayır aynı yazılımı bende kullanıyorum neden bende bu çeşit şeyler olmuyorda bazı arkadaşlarda oluyor anlayabilmiş değilim.Yazılım başlığında TEST yazılımıdır isteyen yüklesin diye bir ibare konmuştur,bende olmayan hiç bir hata kusura bakmayın yazılım hatası değildir.Olsa olsa kullanıcı hatalarıdır hiç kimse kusura bakmasın millet tırım tırım cihaz arayışına girmiş,bir kuruş para çıkmadan yazılım geliyor sonra aa bu yazılım hatası cihaz donuyormuş.! Bundan sonra yazılan sorunlara bakacağım bende yokmu o halde bu tamamen kullanıcı hatası olduğundan cevap bile verilmeyip o şekilde kalacaktır yazılanlar.Hiç kimse kusura bakmasın cihaza bir sürü ek geldi ama datalar hep eski kaldı sonra cihaz neden donuyor bu yazılım hatalı demek işin kolayına kaçmaktır.Her kim milimum düzeyde hata kullanımı istiyorsa gelecek bu yazılımdan sonra 4 Bölüm ile RESET atıp cihazı o yazılım üzerine SIFIRDAN yapılandıracak.Haa şu olur cihazda gerçekten sorun olur ve bizde aynısını görürsek işte o zaman sorun yaşayan herkimse başımızın üzerinde yeri vardır.Bilahare ben kendim yazarım DOKTOR üstadıma sağolsun kendisi bizler için ne gerekiyorsa yapıyor zaten...