Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Saat ile ilgili sorunu ben bu şekilde çözdüm ve birkaç mesaj öncede paylaştım bunun dışında bana göre herşey düzgün çalışıyor emeği geçen herkese teşekkürler.Kanal listesini silip güncelleme ayarından internetten kanal listesini tekrar yükleyince saat ayarı düzeldi bilginize.
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Xtream IPTV kanal listesi hızlandırıldı.
- IPTV stabilitesi arttırıldı.
- Youtube Live düzeltildi.
Not: Bu yazılım yukarıda görseli görülen cihaz içindir. Cihaz modeli Next 2000-HD 'dir.
Cihaz modeli .......................................................................................................................................................................... .
Başka Next yok kenetleninSayın arkadaşlar yeni yazılımda eksik olanları bildiriniz elbetteki ileriki yazılımlarda konu üzerinde bir çalışma yapılacaktır sayın yetkililer tarafından herkese kolay gelsin birbirimizin kalbini kırmayalım.
Baska Turkiye yok kenetlenin der gibi olmus, hadi hayirlisi. Baska Next var ama urun farkli, neyse isin şamatasi, urun guzel urune laf yokBaşka Next yok kenetlenin
chaz güzel yazılım güzel emegi gecenlere teşekür ederiz yanlız usb kayıtlarını pc de göstermeme olayıda birdüzelse tadından yenmez saglıcakla kalın
Dostum kayıt yaptığımız şifreli yayınları örneğin husler redligt gibi malum kanalları yapılan kayıtları izleyebilirmiyizArkadaşlar denemek için usbye biraz kısa kısa kayıt yaptım pcde Hem Filimler ve Tv Proğramı ile Hemde Media Player'de izliyebiliyorum....
Bu Resimde'de Ts formatı olduğu Görülüyor......
Filimler ve Tv Proğramı
Media Player
CVp verirsen sevinirimDostum kayıt yaptığımız şifreli yayınları örneğin husler redligt gibi malum kanalları yapılan kayıtları izleyebilirmiyiz