Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Var zatenemeğinize sağlık
Kanalları harf sırasına göre dizme özelliği eklenemez mi?
sn.arkadaşlar kanal favori sıranızı yaparken birbirinine yakın tp leri almaya çalışın,yani 11054V30000 TRT nin önüne veya arkasına 12729V30000 tp sinin kanallarını sırasına almayın,yani tp ler arasındaki uzaklık yakınlık olayından dolayı next te bu durum kronik bir vaka olduğu için kanal geçişlerinde sorun oluşuyor,ayrıca yukarıda verdiğim tp ler örnektir.tv 8 in önüne mesela teve 2 alabilirsiniz. fox un önüne tv8 olur.iyi akşamlar.Next 2000 HD V1.862 Yazılımı kanal kitlemiyor tv8fox HD yayınları yine ayni hocam sayın hocam teşekkürler
sn.arkadaşlar kanal favori sıranızı yaparken birbirinine yakın tp leri almaya çalışın,yani 11054V30000 TRT nin önüne veya arkasına 12729V30000 tp sinin kanallarını sırasına almayın,yani tp ler arasındaki uzaklık yakınlık olayından dolayı next te bu durum kronik bir vaka olduğu için kanal geçişlerinde sorun oluşuyor,ayrıca yukarıda verdiğim tp ler örnektir.tv 8 in önüne mesela teve 2 alabilirsiniz. fox un önüne tv8 olur.iyi akşamlar.
sn.arkadaşım bende fox, tv8 in önünde bazen nadir takılıyor ama sorun olmuyor,iyi günler.Tv8 arkasına fox benim sorun oluyor
Arkadaşlar bu cihazı scart ile tüplü tv ye bağlayınca görüntü gelmiyor, sebebi ne olabilirki, bağlantıyı nasıl yaoabilirim
Bu yazılımda neden tp silemiyoruz.Next 2000 HD V1.860 Yazılımı
Youtube hızlandırıldı.
- Youtube bölge seçeneklerine Azerbaycan, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Ukranya, Irak, Gürcistan, Cezayir, Tunus, Libya ve Lübnan seçenekleri eklendi.
- Uydu/TP bilgileri güncellendi. (Etkin olması için fabrika ayarlarına dönmek gerekir)
Bu gelmis; hayirlisi calisan demir pas tutmaz, yazilimci arkadaslar calisiyorlar. Uydu TP bilgileri guncellemesi degil TP toptan silme eklendi bu uydudaki tpleri tek tek yada top yekun silmek seklinde yapiliyor, Bende diyorumki istege bagli TP ler veya uydular silinmesi seklinde bir duzenleme getirilmesi cok daha fayda getirecektir. Topyekum TP silmek ayni anda Kanallarida tamamen silecek ne anladim ben ondan. Ben 6 adet TP sececegim ve tek tus ile sadece onlari silecegim efenim bunu ayarlarsaniz makbule gececek, bu yasdan sonra yazilimci olmak istemiyorum, kolay ise bir zahmet gencler.
Kapalı zaten.ama yinede.6 tane tp yi kendi eklemiş.silinmiyorTkgs kapatmalısın
1 TP var ki onu hakikaten tkgs kapalida olsa silemiyoruz bende denedimKapalı zaten.ama yinede.6 tane tp yi kendi eklemiş.silinmiyor
bulgar kanallari