yeni yazılım gelir
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Siz yazınca olayı farkettim şimdi sayın nczayarlalamada ise seçenek 6, neden azalıyor? mesela AİLE seçeneğine favori eklenemiyor, yazılımda bir hata oluşmuş farkedilmemiş
Uygulama internet sitelerden alınan veriler telif hakları ile kaldırıldığında vod bölümünde yayın açılmaz.Bir kaç sürüm önce vod uygulamasında özellikle Türk filmlerinde bir sürü film vardı. Neden kaldırıldılar ayrıca tekrar eklenmesi söz konusu mu?
Degerli admin arkadaşlar; Next 2000 HD kullanıcısıyım kullanıma başladığım 2 yıla yakın süredir sorun yaşamıyordum.İPTV de sinema paketlerinde son günlerde sorun yaşamaktayım bazı kanallarda ses var görüntü yok yaptığım bir takım araştırmalarda cihaz yazılımından kaynaklanacağı yönünde bilgi aldım.Şöyle ki "H264 yayınlarda sorun yaşamazsınız fakat H265 yayınlarda ses alırsınız görüntü alamazsınız." gibi bilgilendirmelerde bulunuldu.Bu konu Next firmasına iletilip destek alınamaz mı? Konuya hassasiyet göstereceginiz umudu ile selamlarımla
acaba bu şifreli kart sistemini kim istedi talep var mıydı ne işimize yarayacak bilen var mı dile getiren sorunlarla bunun ne alakası varbir şey yazmıyorum ama çoğu arkadaş da olan sorular bende de var
bu sorun bende de var bunu yazdığım zaman bazı aradaşlar makinayı kullanmayı bilmiyorsun demişlerdi noktaÖncelikle forum sitesi Next&NextStar firması hiç bir bağlantısı yoktur! Forum adı değerli arkadaşların kurduğu forum sitesidir. Next 2000 Hd ilk çıktığında IPTV desteği bile yoktu. Yazılım ile sonradan geliştirilmiştir. Üründe Ali M3511 cpu (işlemci) kullanılmıştır. İşlemci H264 kadar destek vermektedir. Bundan dolayı ürün IPTV ancak H264 kadar olan yayın desteğini verebilir. H265 formatı ile sıkıştırılmış yayınların izlenememesi bundan kaynaklanır. Üründe H265 formatı ile yapılan yayınların izlenmesi mümkün olmayacaktır.
Yeni yazılımdan beklentim;
Cihaz bazen donuyor ve fişi çekip geri takmaktan başka çaresi de yok başka türlü düzelmiyor, buna sebep olan şey ne ise düzeltilmeli....
Degerli admin arkadaşlar; Next 2000 HD kullanıcısıyım kullanıma başladığım 2 yıla yakın süredir sorun yaşamıyordum.İPTV de sinema paketlerinde son günlerde sorun yaşamaktayım bazı kanallarda ses var görüntü yok yaptığım bir takım araştırmalarda cihaz yazılımından kaynaklanacağı yönünde bilgi aldım.Şöyle ki "H264 yayınlarda sorun yaşamazsınız fakat H265 yayınlarda ses alırsınız görüntü alamazsınız." gibi bilgilendirmelerde bulunuldu.Bu konu Next firmasına iletilip destek alınamaz mı? Konuya hassasiyet göstereceginiz umudu ile selamlarımla
Öncelikle forum sitesi Next&NextStar firması hiç bir bağlantısı yoktur! Forum adı değerli arkadaşların kurduğu forum sitesidir. Next 2000 Hd ilk çıktığında IPTV desteği bile yoktu. Yazılım ile sonradan geliştirilmiştir. Üründe Ali M3511 cpu (işlemci) kullanılmıştır. İşlemci H264 kadar destek vermektedir. Bundan dolayı ürün IPTV ancak H264 kadar olan yayın desteğini verebilir. H265 formatı ile sıkıştırılmış yayınların izlenememesi bundan kaynaklanır. Üründe H265 formatı ile yapılan yayınların izlenmesi mümkün olmayacaktır.
Kullanıcı tercihlerinden Yazılım uyarısını kapatın.Ana yazılım yüklüyorum, her açılışta test yazılımı var diye uyarı veriyor. Yüklemek istemiyorum test ama her seferinde uyarı çıkması da can sıkıcı, bunu nasıl engelleyebiliriz.