- 24 Şub 2016
- 3
- 1
- 3
D Iptv giriş sorunu bu yazılımla düzeldi mi? 2 gündür giriş yapılamıyor
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İnternetten güncelleme aradığım zaman yeni yazılım yok diyor illa usb ile mi yapmak zorundayım ?
D-IPTV yi Ne kadara aldınız yıllık hangi siteden aldınız..D Iptv giriş sorunu bu yazılımla düzeldi mi? 2 gündür giriş yapılamıyor
Malasef next te kronik bir sorun kilitlenme fiş yalama oldu çıkar takSelam Arkadaslar bir sorun ortaya cikti bende X panel kapandigi zaman veya hata verdigi zaman Menüye girdigim zaman alici kilitleniyor yani Elle Panelde degisiklik yapamiyorum fisi cekmem gerekiyor sizdede bu hata oluyormu.
Malasef next te kronik bir sorun kilitlenme fiş yalama oldu çıkar tak
Dostum d iptv de iptv gibidir bu kanallar piyasa da 90 tl başlar 200 tl kadar yıllık gider adı diptv olmuş shalker olmuş xtream olmuş boş iş sonun da cebinden para cikacakD-IPTV yi Ne kadara aldınız yıllık hangi siteden aldınız..
bende 2 tane var bu cihazdan böyle bir sorun yok. sen forumdan yada ordan burdan cihaza girdiğin cccam ve iptv bilgileri varsa bi sil kardeş...Malasef next te kronik bir sorun kilitlenme fiş yalama oldu çıkar tak
internet üzerinden keyleri güncelle dün akşam ilgili paket için güncelleme geldi..Merhaba arkadaşlar türksat taki bir gruba ait Kanallar vardı son yazılımdan önce. Güncellemeden sonra çalışmıyorlar fikri olan var mı
youtube arapca girilmesi nasil olacak bir anlatsaniz iyi olur nasil yapiliyor anlatirsaniz memnun olurumYazilim D-IPTV ozelligi ve birde ulkemizde milyonlarca arap vatandasin oldugunu dusunerek you tube arapca girilme ozelligi eklenmis olmasi yani sira sistem iyilestirilmesi denmis hakikaten sistem iyilesmis mi bir bakayim!!!
Yok canim sistem bildigimiz sistem hatta acilisdaki siyah ekran siyah kurdele gibi duruyor. Heee sunu yazmadan gecemiyecegim ulkemiz insani hakikaten diziden kafasini kaldiramiyormu ne o oyle VOD dugmesine basiniz Kategorilere bir bakiniz 8 adet Turk filmi alayi dizi olacak is degil, gencler dizilerden uzak durun kendi hayatinizin basrol oyuncusu olup gelecege sekil verecek bireyler olunuz dizilere gomulmeyiniz.
Uydu ve frekans duzenlemesine bir kelam yazmadan gecemem kolay gelsin, SISTEM IYILESTIRILMESI PEH PEH PEH
Mrb benim cihaz cx arasıra cihzda kilitlenme oluyor yapacak birşey yok kapatıp açınca düzeliyor.merhaba, siz de son 3 yazılımdır cihaz ara ara donuyor mu? fişi çekip geri takmak zorunda kalıyorum ?