arkadaşım next eleştirince bazı sazan arkadaşalar hemen savunma moduna geçiyor yazdığım eleştiri mesajını bile silmişlerBoşuna uğraşmayın next firması artık baştan sağma işlerle uğraşıyor.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaşım next eleştirince bazı sazan arkadaşalar hemen savunma moduna geçiyor yazdığım eleştiri mesajını bile silmişlerBoşuna uğraşmayın next firması artık baştan sağma işlerle uğraşıyor.
arkadaşım next eleştirince bazı sazan arkadaşalar hemen savunma moduna geçiyor yazdığım eleştiri mesajını bile silmişler
arkadaşım next eleştirince bazı sazan arkadaşalar hemen savunma moduna geçiyor yazdığım eleştiri mesajını bile silmişler
Tüm mesajlarınız silinen dediğiniz yada zannettiğiniz bunlar olabilirmi?
>>>26 Adet>>>>erceyerek >>>Tıklayınız>>>>[/QUOTE ne söylesem boş siz şirketi kurmuşsunuz eleştiriye tahammül edemiyorsunuz Sizin istediğiniz olumlu yorumlar yapılmayınca tepki veriyorsunuz
ne söylesem boş siz şirketi kurmuşsunuz eleştiriye tahammül edemiyorsunuz Sizin istediğiniz olumlu yorumlar yapılmayınca tepki veriyorsunuz
okumlu olumsuz mesajlarınızın hepsi duruyor buyrun. şimdi olumlu olumsuz bi yazı yazın bakalım suçlamadan önce
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
Eleştirmeyince şirket oluyormuşuz ya buyurun bi övgüde benden
Sevgili Next nextstar yazılımcıları ve firma sahibi Next2000 hd internet machinayı mahvettiniz 1 sene içinde yeter artık düzgün bir yazılım yapında bu millet sizi taktir etsin benim gibi cihazını satıp kurtulanda hata etmişim desin.
Bu yazımı e postayla ben firmaya attım buraya gelipde milleti suçlamadım.
sevgili arkadaşım silinmiş mesajı nasıl göstereyim web sitesinin kontrolu bende değil site yöneticisi değilim ben kızdıran cihaz hakkında en ufak eleştiri yazdığım zaman bazı arkadaşlar firma sahibi gibi insanı azarlar gibi cevap yazıyor benimde aklıma farklı şeyler geliyor zaten cihazda beklentimi karşılamadı cihaz hakkında sorunumu çözemedim mail mesaj atıyorum cevap yok burdanda mesaj yazıyorum onada burdaki bazı arkadaşların tahammülü yok başıma bela oldu elimde iki tane var alan olursa satacağım
@erceyerek ;
Silinen tek bir mesajın var oda forumdaki kullanıcıya yapmış olduğun terbiyesizlikten dolayı!!! altta @kadifeli arkadaştan özür dileyerek silinmiş olan mesajı ekliyorum.
Senin burada forumdaki herhangi bir üyeye bu şekilde konuşma, aşağılama hakkın yok, herkese olduğu gibi sana da yardımcı olmaya çalışan insanlara bu şekilde hitap edemezsin..
Burası Next firmasının yada başka bir firmanın herhangi bir çalışanın olduğu bir destek hattı değil, burası insanların birbirlerine yardımcı olmak için kurulduğu bir forum.. Cihazın ile ilgili şikayetlerini firmasına ilet, cihaza kızarak buradaki insanlara terbiyesizlik yapma.!Ekli dosyayı görüntüle 12025[/QUOTE
@erceyerek ;
Silinen tek bir mesajın var oda forumdaki kullanıcıya yapmış olduğun terbiyesizlikten dolayı!!! altta @kadifeli arkadaştan özür dileyerek silinmiş olan mesajı ekliyorum.
Senin burada forumdaki herhangi bir üyeye bu şekilde konuşma, aşağılama hakkın yok, herkese olduğu gibi sana da yardımcı olmaya çalışan insanlara bu şekilde hitap edemezsin..
Burası Next firmasının yada başka bir firmanın herhangi bir çalışanın olduğu bir destek hattı değil, burası insanların birbirlerine yardımcı olmak için kurulduğu bir forum.. Cihazın ile ilgili şikayetlerini firmasına ilet, cihaza kızarak buradaki insanlara terbiyesizlik yapma.!Ekli dosyayı görüntüle 12025
anladığım kadarıyla sizin bir bağlantınız ve yardımcı olacak bağlantınız yok ondan dolayı özür dilerim silinen mesajda bir küfür hakaret olduğunu sanmıyorum bir daha da mesaj yazmıyorum lafı uzatmazsanız sevinirim cevap yazmak zorunda kalıyorumArkadaşım olayı uzatma git derdini NEXT firmasına anlat.Sizin derdinizi çekecek laf yetiştirecek halimiz yok bu nedir bu ne saçmalıktır.Utanmadan bir sürü ithamlarda bulunuyorsunuz.Bana kalsa sizi bir dakika daha burada tutmam.! Firma yazılımı verir cefasini çekmek herturlu saçma sapan ithamlarda olmak bize düşer.Yukarda firmanın iletişim bilgileri var gidin derdinizi oraya anlatın...
Aytaç bey sorunumu hal ederseniz sevinirim tam olarak sorunum ücretli iptv de bazı kanallarda Ses var görüntü yok cep telefonundan bakıyorum sorun yok bilgisayarda sorun yok büyük olan machina 3 d sorun yok yardımlarınızı bekliyorum Birde cihazı kablosuz internet bağlantılı kullanıyorum modem kapandığında veya bağlantı koptuğunda tekrar bağlanmıyor menüden Wifi bağlantısını yapmak istediğimde hiç bir bağlantıyı görmüyor cihazın fişini çekip takıyorum düzeliyor TV duvarda asılı fişleri gizledim tekrar çıkar tak sıkıntı oluyor yazılımla menüye cihazı yeniden başlat seçeneği eklenebilir belki internet için kablo çekme imkanım yokErceyerek
Senin kullandıgın cihaz bendede var cihazı kullanmayı bilmiyorsun özelden sana nasıl kullanılacagını anlatabilirim