Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bu yazılım bu özelliğin gelmesi toplu tp silme olayının çok iyi olmuşEvet yazilimi simdi indirip kurdum ilk gozlemledigim beni ilgilendiren kisim olan frekans ve uydu duzenleme secenegiydi. Uydu duzenlemeye el degilmemis sekilde duruyor, amaaaa frekans duzenleme olayina el atilmis
onceden her frekans silme sonrasi ilk frekansin uzerine geliyordu o olay ortadan kalmis ve TPleri top yekun silme islemi konmus, TP leri top yekun degilde biz sunu soyle yapalim gelin anlasalim.
ORNEGIN / avrupada ulusal sifresiz yayinlari yaklasik 40 TP uzerinden izliyoruz, Toplam 70 civari TP var ben bana yayin vermeyen 30 TP yi sari tus ile isaretleyip Mavi ile tercih edilen TP leri SIL secenegi konmasi daha verimli bir calisma olurdu kanaatindeyim. Kelin basina azda olsa bir sac ekimi olmus eyvallah, 2. ekmede umarim saclarim gurbuz cikacak hadi kolay gelsin selamlar.
Tabiki yazilimda emegi gecenlere tesekkurler, TP toplu silme ve tek tek silmede yapilan ayarlama umut vaad eden uygulama, toplu silme degilde tercih edilen TP leri siliniz olsa idi 10 numara olurdu cunku top yekun sildiginizde dediginiz kor arama sildiklerinizden dahada fazlasini hatta korun tuttugunu misali bir durum olmazmiydi Ben tercih edilen TP leri siliniz ozelligi ve tercih edilen uydulari siliniz seceneginin bilahare eklenecegini umut ediyor yazilimci arkadaslara kolayliklar diliyorum.Bu yazılım bu özelliğin gelmesi toplu tp silme olayının çok iyi olmuş
Yapan arkadaşların eline sağlık
Hocam biz motorlu çanak kullananlar için çok iyi oldu bu
Hangi uydu ayarlancak ise seçilip tüm tp leri silip tekrardan kör tarama ile taramak engüzeli benim açımdan en azından bölgemden alınmıyan tp ler lüzümsuzlar yüklenmiyecek cihaza
Tek tek tp silme olayıda düzenlenmiş
Ben buradan tekrardan teşekkür ediyorum yazılımda emeği geçenlere
Arkadaş yazılım çöp yazıyorsunuzda neye dayanarak acaba
Başka cihazmı kullanıyorum ben anlamadım
Çıkan bu yazılım da yukarıda da bahsedilen uygulama hem biz motorlu çanak kullanan la hemde düz kullanıcılar için faydalı sağolsunlar.
Youtube yazmışsınız su an şu saat için herhangi bir bağlanamama sorunu yok çatır çatır açıklar
İptv ye bakıyorum oda açık m+ da ne varsa çalışıyor
Sayın tomyblackTabiki yazilimda emegi gecenlere tesekkurler, TP toplu silme ve tek tek silmede yapilan ayarlama umut vaad eden uygulama, toplu silme degilde tercih edilen TP leri siliniz olsa idi 10 numara olurdu cunku top yekun sildiginizde dediginiz kor arama sildiklerinizden dahada fazlasini hatta korun tuttugunu misali bir durum olmazmiydi Ben tercih edilen TP leri siliniz ozelligi ve tercih edilen uydulari siliniz seceneginin bilahare eklenecegini umut ediyor yazilimci arkadaslara kolayliklar diliyorum.
Ben cihazin extra ozelliklerine degil, uydu cihazinda olmaz ise olmaz ozelliklerin oncelikle sisteme oturtulmasindan yanayim.
Selamlar.
Neyini bilip bilmeden konuşucam arkadaşarkadaşım bilipbilmeden yorum yazma bu benim kaçıncı mesajım oldu bir arpa boyu ilerleme yok wifi tekrar bağlanma sorunu devam ediyor fişi çekip takıyorum düzeliyor ücretli bazı yayınlarda ses var görüntü yok youtube HATA 8-06 baglantı hatası veriyor iki cihazım var ikiside aynı hatayı veriyor
firma çalışanısın galiba belki dikkate alırsınız cihazı internet bağlantılı kullanılıyorum çanakla işim yok frekansla tp ilgim yok wifi tekrar bağlanma sorunu kablosuzda hiçbir bağlantıyı görmüyor fişi çekip takıyorum düzeliyor menüde cihazı tekrar başlat seçeneği eklenebilir ,youtube özellikle uzun videolarda hata 8 -06 ücretli iptv bazı yayınlarda ses var görüntü yok büyük olanmachina 3d de sorun yok bilgisayarda sorun yok kodek olmadığı zaman bilgisayardada bakamıyorum yine diyorum türkçe yazıyorum benim sorunum devam ediyor benim için yazılım çöp oğlu çöptür kablo çekme imkanım yok cihazı çok seviyorsan sana satayım iki tane var yakınlarına önerebilirsinizNeyini bilip bilmeden konuşucam arkadaş
Bende sizin gibi bir kullanıcı olarak bu cihazı çıktığı günden beri kullanıyorum artı bir çok yakınımada aldırdım kullanıyorlar
Bu yazılım tp için verilen vede faydası olduğuna inandığım bir yazılım
Dahası çöp diyorsunuz biz verimli bir şekilde kullanıyoruz hepimiz için geçerli değil yani
Tamam sizin için olabilir saygı duyarım beğenmezsiniz ayrı
Ben cihazı hem kablolu hem wıfı takılı olarak bağlı kullanıyorum interneti
Evet internete wıfı ile bağlıyken ara ara donma v.s oluyor
Bu nedenledirki cihazdan daha iyi verim almak için kablo ile bağladım ethernetten cihazı
Kabloyla bağlanınca bahsi geçen sorunlar minumum düzeye indi desem yeridir ıptv ve diğer m+
Hatta ıptv kanal geçişler bile uydu kanal geçişi gibi çok seri açılıyor
Tavsiyem sizde imkanınız varsa cihazı eternet girişinden kablolu olarak bağlayıp deneyin
Benim internetim uydunet 100ghz sınırsız kablolutv
Ve diğer uygulamalarda açık
Dahası tandbergler otomatik. Poverwu desen 2 uyduda açık hemde machına 3d deki gibi tuş aç sayfa aç değil direk açıklar
Daha ne bekliyecemki bu cihazdan
Saygılar