Merhaba bilginize arkadaşlarBu cihazı ben ilk çıktıgında aldım Adan Z ye kadar bütün özelliklerini biliyorum boot modunda bile yazılım attım düzelir belki diye nafile cihazda sorun yaşamıyorum diyen kişiler ya yalan söylüyolar yada genelde amotör kişiler cihaza iptv yüklemezsen cccam yüklemezsen internete baglamazsan cihazı sadece ulusal kanal izlemek için kullanırsan dogru cihazda sorun yok ama iptv izlicem vod izlicem cccam yükleyecem dersen cihaz kitlenip kalıyo iptv yayınlarınıdan çogunu açamıyo o sorun yaşamıyorum diyen arkadaşlar iptv deki bütün kanallarda hem ses hem görüntü olduguna dahil atsın bir video bizde inanalım hadi bakalım..
IPTV Kullanıcılarımız Hakkında Önemli
- Katılımcılar
- dijimemo
- chopen12
- Başlangıç tarihi 21 Eki 2019
Yıldız ver Okunmadı say Konuşmadan ayrıl
dijimemo
Yönetici
Administrator
Webmaster
21 Eki 2019
Panelimize Hack saldırı olmuştur. ( Derbiden itibaren süre gelen tüm sorunlara sebep olan )
Son engellememize istisnaden bize karşı son saldırı olarak tüm kullanıcılarımızın şifrelerini internette ( x forumlarda ) deşifre etmiştir. ve tüm içeriklerimizin ana yayın linklerini de dahil paylaştıklarından dolayı; yabancı içerikleri ve bazı özel kanalları geçici olarak kapatmak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz.
Lütfen en kısa zamanda ( Pazartesi 14:00 dan sonra ) şifre değiştirme talebinde bulununuz.
Tüm kullanıcıların şifreleri değiştirilecektir. ( linkleri )
Bu olumsuz gelişmelerden itibaren yayınlarımızı sorunsuz izletmeye devam etmeye sonuna kadar gayret ediceğiz. ( Eksik içerikler zaman içerisinde eklenecektir. )
Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.