- 26 Kas 2018
- 177
- 86
- 28
Next sitesi satıyor ucuzÜrünü satın almak istediğimde Tanıtım ürününü satın alamazsınız hatası veriyor.
Ürünü nasıl temin edebilirim.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next sitesi satıyor ucuzÜrünü satın almak istediğimde Tanıtım ürününü satın alamazsınız hatası veriyor.
Ürünü nasıl temin edebilirim.
Arkadaslar kimse kimsenin parasini falan caldigi yok, bakiniz bu teknolojik cihazlarda uretim bu sistemde oluyor bu TV yada kamera, telefon, camasir makinasi buzdolabi akliniza ne geliyorsa bu boyledir, ureticiler ufak tefek oynamalar yapar ayni urunun kimisinde dudak boyar, kimisinde kirpik, yani tercih tuketicinin, kimse kimseye zorla mal satmiyor. cok dayanikli ve kaliteli bir cihaz cikarttikdan sonra fabrika uretimini devam ettikmek icin mecbur farkli seylerde uretmeli. Isciler maas bekliyor.arkadaşım dedğin gibi next firması bu eksikliği kendinden kaynaklı değilmiş gibi millete fark ettirdikten sonra yeni bir cihaz çıkarmış gibi millete yutturuyorlar sadece rengi değişiyor içindeki kart falan aynı sadece yazılımı degiştiriyorlar herkes bu modelleri alsın diye sırf milletin cebindenki parayı çalmak için olay bu
arkadaşım beni ikna edemezler ben bu işin içindeyim hepsi pazarlama oyunu ne kadar mal satarım onun peşindeler o birçok farklı markaArkadaslar kimse kimsenin parasini falan caldigi yok, bakiniz bu teknolojik cihazlarda uretim bu sistemde oluyor bu TV yada kamera, telefon, camasir makinasi buzdolabi akliniza ne geliyorsa bu boyledir, ureticiler ufak tefek oynamalar yapar ayni urunun kimisinde dudak boyar, kimisinde kirpik, yani tercih tuketicinin, kimse kimseye zorla mal satmiyor. cok dayanikli ve kaliteli bir cihaz cikarttikdan sonra fabrika uretimini devam ettikmek icin mecbur farkli seylerde uretmeli. Isciler maas bekliyor.
Hocam bulamadım,link verebilirmisin.Next sitesi satıyor ucuz
Arnix almamakla çok büyük hata yapmışsın ben next 2000 hd yi satabilirsem ikinci el olarak direk gidip sıfır arnix alacam.keşke nexti almadan önce burdaki yorumları okusaydın milletin neler çektigini nextden yinede hayırlı olsun.Bugün bu cihazı yeni aldım. 2. bir Arnix almaktan vazgeçtim. Yazılımını da güncelledim. Ancak joker uygulamasına yüklediğim ıp tv imde ses normal akışta ancak görüntü sürekli donuyor ve geriden geliyor. Bunun bir ayarı varmıdırr
Arnix almamakla çok büyük hata yapmışsın ben next 2000 hd yi satabilirsem ikinci el olarak direk gidip sıfır arnix alacam.keşke nexti almadan önce burdaki yorumları okusaydın milletin neler çektigini nextden yinede hayırlı olsun.
Antalya da yaşıyorum, her yere gittim Arnix bulamadım. Teknosa ya baktım bu cihaz vardı. Oradakilere de sordum. Sonuçta 3 ihtimalim vardı, Next 2000, hiremco turbo ve dreamstar tribün. Bende next aldım. 300 tl çöpe gitti galiba.. diğerleri 400 tl idi.
Niye çöpe gitsin güzel kardeşim,Antalya da yaşıyorum, her yere gittim Arnix bulamadım. Teknosa ya baktım bu cihaz vardı. Oradakilere de sordum. Sonuçta 3 ihtimalim vardı, Next 2000, hiremco turbo ve dreamstar tribün. Bende next aldım. 300 tl çöpe gitti galiba.. diğerleri 400 tl idi.
Arnix Fiber Uydu Alıcısı Full Hd Uydu Alıcısı Çanaksız Uydu - n11.comAntalya da yaşıyorum, her yere gittim Arnix bulamadım. Teknosa ya baktım bu cihaz vardı. Oradakilere de sordum. Sonuçta 3 ihtimalim vardı, Next 2000, hiremco turbo ve dreamstar tribün. Bende next aldım. 300 tl çöpe gitti galiba.. diğerleri 400 tl idi.
aynı durumdayım ne var çanak motorlu olduğu için tüm uydular var sistemdeNiye çöpe gitsin güzel kardeşim,
3 senedir Next 2000 hd kullanmaktayım genel anlamda memnunum.
Aliexpress den 4 dolara 1 senelik cccam satın aldım
Astra 4.9e Uydusunu ayarladım Türkçe belgeseller,
Thor 0.8w Uydusunu ayarladım Tahmin edebileceğiniz ligin maçlarını izliyorum,
Astra 19.2e Uydusunda da güzel kanallar var.
Uydunet 100 download 5 upload ücretli iptv ile neredeyse sıfır donma izlemekteyim.
internetten sipariş verebilirdin ARNİX HİREMCO için n11 gibi siteler güvenilir.2 gün içinde geliyor .ben genelde internetten alıyorum sonuçta almışsın artık hayırlı olsun güle güle kullanAntalya da yaşıyorum, her yere gittim Arnix bulamadım. Teknosa ya baktım bu cihaz vardı. Oradakilere de sordum. Sonuçta 3 ihtimalim vardı, Next 2000, hiremco turbo ve dreamstar tribün. Bende next aldım. 300 tl çöpe gitti galiba.. diğerleri 400 tl idi.