Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Kablo bağlantılarınızı lnb ve ayarını kontrol ediniz veya ettiriniz düzelir bizde sizin bahsettiğiniz hatalar yokFabrika ayarlarına döndük sorunlar devam ediyo tv8 fox donmalar var iptvde ses var görüntü yok bazı kanallarda Bizede ögrette biz ögrenelim kullanmayı dostum
Aynı kablaoya aynı canaga başka recever baglıyorum sorun yok .Aynı iptv yi başka cihazla açıyorum sorun yok .Bir tek bende yok bu sorunlar herkeste var sizin next le bi akrabalık olabilirmi acaba cihazı bu kadar savundugunuza göreKablo bağlantılarınızı lnb ve ayarını kontrol ediniz veya ettiriniz düzelir bizde sizin bahsettiğiniz hatalar yok
Sorunu halledelim dedik iyiliği çektin gittin next firması nüfusuma kayıtlı ne halin varsa görAynı kablaoya aynı canaga başka recever baglıyorum sorun yok .Aynı iptv yi başka cihazla açıyorum sorun yok .Bir tek bende yok bu sorunlar herkeste var sizin next le bi akrabalık olabilirmi acaba cihazı bu kadar savundugunuza göre
Nasıl yaptığını anlatır mısınKardeş sorunun ip yi statik yapmış olmandan kaynaklı olabilir. Eğerki digital kumanda kullanmak için ip yi statik yaptıysan ve başka kullandığın cihazla çakışırsa iptvde sorun oluyor başıma geldi. İp yi statik yapmak sıkıntılı normale çek. ben yaptım iptvde sorun vardı düzeldi