@Digium Üstad emeğinize ve çalışmalarınıza teşekkür ederim.
verilen bu yazılımda sunumda öncekinde de olan genel bi belirsizlik tekrarlamışsınız efendim şöyle sıralayayım müsadenizle (gerekçesiyle):
-yeni kullanıcılar için yazılıma ilk bakıldıgında konu olarak Acaba deniliyor ,Yazılımları takip edenler hangi cihaza ait olduğunu biliyor (Bir önceki 2000 hd ''İnternet machina denmediği için'' bazı arkadaşlar 2000hd (FTA) olana yazılım yüklemeye kalkmış yazılımı yükleyemiyoruz diyerek yakınmış cihaz bilgilerinizin fotografını koyun dendiğinde ''aslında olmayan sorun'' çözülmüştü.
- yapılan iyileştirmeler başlıkları : Yazmak için yazmak zorunda degilsiniz efendim yukarıda 6 başlık var burada Yeni yetişkin kanalların gizlenmesi derken ne yapıldı nasıl bir uygulama ne yapacağız açıklama ilave etseydiniz daha iyi olurdu .(xtream panelde gizle dediğimizde kategor,yazım kodları farklı olanlarıda artık cihazımız görecek kanallar gizlenecek yoksa genel agırlık VODlarda olan !!! yeni yazılımda
internet portaldaki vodlarda bulunan ve çoğu AİLENİN genel sorunu yetişkin içerik klasöründemi gizlendi).
Ve bu eleştirilerimi bitirirken ufak tefek genel anlamda hissedilen sorularada eğilmenizi diliyorum bunlarda ;
-Farklı internet sunucularından bazılarını tanımıyor Örneğim
süper online kullanıcıları key güncelleme ve internetden yazılım indirme yapamıyor
-
-Tv8 problemide dediğimiz Çoklu LNB lerde aynı ev içinde birden fazla uydu cihazı kullananlarda bariz .kanal seyrederken anlık yayın gitmesi siyah ekran
-Cihaz server Günü bitenler next firmasından seri numarası vererek ücretli freshare gün uzatanlar varsa ücretli cccamı aynı anda KULLANAMIYOR (Cihaz ilk çıktığında aldım ilk zamanlarda çakışma yapmıyordu şimdi her ikiside açık seyredemiyoruz.(Açık olursa FTA yayınlarda dahi anlık ses kısılması oluyor )-Cevap olarak çalışmayan port veya kartlardan olur dediniz aynı 6 farklı adresi olan serverımı bir başka cihazda denedim 2 odada ses aynı seviyedeyken Bizim cihazda anlık ses kesintisi yapıyor efendim.
Not Eleştirilerimi bildirdim bu cihaz benim değil bizim en iyiye ulaşmak istiyorum çünkü Next200hd internet makinamı seviyorum en iyi yerde görmek istiyorum.
(Haydi yükledik araştıralım bakalım eksiği fazlasıyla tam geri dönüş o zaman)
Sevgi Sayğıyla