Tamam taşımada diğer cihazlar gibi değil onuda açıklayayım taşımadan önce usb yedek alcan taşımaları mümkün olduğu kadar kendi tp sırasına atacan yada kanalı devamlı ileriye doğru taşıyacan geriye doğru taşırsan kanal sıraların düzensizlikler olur 1inci sırayı sabit tutacan sunucu ayarlarındaki sorunuda fabrika ayarlarına geri dönüp kanal listeni mutlaka yedekle usb ondan sonra yap yeniden gir sunucu ayarlarını yap ben ocak ayından beri girdiğim sunucu şimdi halaen duruyor günlükte cihazı kapatıp açıyorum tamammı Haxso kardeş bunları uygula sorun olursa hallederiz bunlar kolay işler cihaz gayet güzel çalışıyor cihazı beyenmiyorsan Next 2000 hd machina alacan o cihaz senin isteğini yerine getirir bende ikisi de var o zaman satacan.
bu sizin soyledikleriniz cozum yonmtemi degil sadece fabrikanin basarisizlegini kapamak icin bir yol . sizin yazdiklarinizin hepsini yapmisim hatta eski yazilimlardan birisiyle ki tasima sorunu yok kanallarin ayarini yapip usb flas diske kayitlayip yeni yazilimda geri gonderiyorum ama o zamanki bir yeni kanal gelince onuda bu yontemle tasimak istersem sadece bir kanal ayari yapmak icin cihazin yazilimin tumunu ve onun uzerine yukledigim tum programlari yeniden yapmaliyim . o uzden sadece vakit kaybi . eski yazilimlarin bazisinda bu kanal tasima sorunu yok ama baska sorunlar var ve o sorunlar kanal tasima sorunundan bile berbad seyler . o uzden onlari bile kullanmak imkansiz .
hatta bilgisayarda kanal ayarlamak icin olan programini bile denedim ama sadece bir tane PCEditor adli programi var ki oda duzgun calismiyor
baska cihaz almak icinde soylediklerimi okusaydiniz almak imkani olmadigini yazmisimdir . sizin orada cihazin fiyatinin nekader oldugunu bilmiyorum ama malesef ben burada bu cihazi almak icin cok para harcadim ve baska cihaz almak imkanim yok
bu cihazin sorunlarinin duzelmesinin tek umutum sirketin yeni yazilim verip surunlari yeni bir yazilimla cozmesi ve firmanin desteyine bakilirsa destek verilip ve sorunlarin duzeleceyini hic sanmiyorum