Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bu Ozel Bir Yazilim Ve Test Icin Gonderilmis Hala Tamamlanmamistir
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Hayir Sadeje Test ve Denemek ve Yorum Yapmak Icin Serial Numara Uzarinden Iki Jihaza Gonderilmis Ama Yakinda Tum Kullanijilara VerilejektirBenim cihaza gelmedi. Herkese gönderilmiyor mu?
Daha Gelmemiski Yukleyen Olsun :haha3: O gordugunuz bir deneme yazilimyukleyen oldumu yeni yazilimi?
Infobar Kismi Yenilenmis ve daha cok detay gosteriyor ve soylediklerine gore kanal logosunu koyma imkani artilmis ve yutube programindaki ses kesilme problemide duzelmisNe tür yenilikler var acaba
Problem Icin Biraz Fazla Detay Lazimsalam kardesler micamda yeni versiyani yukledim cccam problemi cozumelyib v2.1.139 bunu yene reboot verde pilden cixaranda newcamda qalir foxfleyide qaldirdim micamda yenden bakaldan yukledim yene hemen sorun oldu goresen next desteyi bunu cozeceklermi?
--------------------
iranli kardeslere uydu alcimin logun atdim next desteke gonderdi baxaq ne olacaq?
Cok Yazilim ve Program Vermenin Yarari Yok . Bence Bir Tane Duzgun Bir Yazilim Verseler Ki Sorunlar ve Aksikleri Ortadan Kaldirsin Daha Iyi Olursalam
destak cok zayef 3 ay programiz hazer olmoyob
salam kardesler micamda yeni versiyani yukledim cccam problemi cozumelyib v2.1.139 bunu yene reboot verde pilden cixaranda newcamda qalir foxfleyide qaldirdim micamda yenden bakaldan yukledim yene hemen sorun oldu goresen next desteyi bunu cozeceklermi?
--------------------
iranli kardeslere uydu alcimin logun atdim next desteke gonderdi baxaq ne olacaq?
Iranda cccam kullananlardada hic bir problem yok . cccamin yinidan baglanti problemi son galan cam programinda cozulmus o uzdan saniyorumki sorun cccam serverindedirbu cihazda cccam da problemmi yaşanıyor sizin kullandığınız server kaynaklı olabilir mi ? yoksa bu modelin cihazın genel problemimi ?