Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ben tam olarak kendimi ifade edemedim galiba. ben şimdi sirus hotbird turksattaki kanalları hiç cihaza anten kablosu bağlamadan im-nternet aracılığıyla (ıp tv yada server la)izleyebilirmiyim.lütfen vevap yazın
ben tam olarak kendimi ifade edemedim galiba. ben şimdi sirus hotbird turksattaki kanalları hiç cihaza anten kablosu bağlamadan im-nternet aracılığıyla (ıp tv yada server la)izleyebilirmiyim.lütfen vevap yazın
Sizede merhabalar arkadaşım çanak anten bağlanmadan bırakın bu cihazı hiç bir cihazda hiç bir uydunun yayınlarını izleyemezsiniz.! Fakat cihazın sahip olduğu IP tv desteği sayesinde İNTERNET ile sağlam bir SUNUCU bulabilirseniz birçok uydunun yayınlarını izleyebilirsiniz.Ama şunu hiç bir zaman unutmayın ülkemizin şuanda içinde bulunduğu İNTERNET-GERÇEĞİ nedeniyle zaman zaman sorun yaşamanız içten bile değildir.Haa ne zaman AVRUPA yada teknolojik bağlamda bizden üstün olan ülkeler seviyesine gelirsek işte o zaman bu mümkün olabilir.! Diğer sorunuza gelince evet bu cihazlar yazılım desteğine sahip uygun WİFİ yardımı ile internete bağlanabilmektedir...
yazınız biraz kapalı: (çanak anten bağlamadan turksat ı hotbir i sirus u izletebilirmiyim.)
izleyebilmek için ;
Çanak anten baglamadan izlemek mümkün machina3d ayarlarından uydu anten bölümünü kapatırsın .ücretli kaliteli server bulursun ıptv olarak izlersin.(Yurt dışında sorunsuz izlersin kaliteli bi serverla anlaşırsan)
Teoride olabilir fakat Türkiyede yaşıyorsan sorunlar başlar.Şöyleki ; internet hızın sıkıntı çıkarır (ki yurt içi kaliteli server bulmak zorundasın server çıkış hızı yüksek olmalı türksat hotbırt genelde olur sirius astra 4a olanı ve *türksat tüm paket araştır).
izletebilmek için sorduysan mümkün aynı ag üzerinde olan next 2000 internet machina alırsın 1 cihazın server olur diğer 4 cihaz aynı agda baglı olmak kaydıyla bireysel olarak farklı ıptv kanallarını seyreder. (Ayrıntı için Next 2000 HD Minix Internet Machina TEKNİK ÖZELLİKLERİ
bi soru daha ücretli server alırsam çanak bağlamadan üstte saydığım uyduları izleyebilirmiyim.şimdi benim sorunum çanak anten bağlama gibi bir şansım yok.onun için sizi böyle rahatsız ettim
Haydar hocam merhaba,next machina 3d çift turner kullanıcısıyım.yeni taşındığım evde türksat kanallarını tarattım 399 tane kanal çıktı.bu kanalların çoğu donma yapıyor.işin kötü tarafı uçak olan cihazımda donma yapmakta.bina uydusu ile ilgili bir problem mi var? Yoksa cihaz da mı sorun olabilir.bir teknik servise göndermem gerekir mi?
3D Makinayı kullanmaya başlayalı 3 haftayı geçti cihazdan memnunum tek şikayetim cihazın arada bir donması arka anahtarından kapatıp açınca cihazın önüne boot yazısı geliyor ve bir müddet böyle durduktan sonra açılıyor acaba cihazda bir problem mi var yoksa ben bilmeden yanlış bir şey mi yapıyorum
Son yazılım TÜRKSAT ve hotbird kanal listesi güncellendi (31.10.2017)diyor buna gerek duymadığım için yüklemiyorum ondan önce denediğimde aynı yazılım mevcut yazısı geliyordu internet bağlantısına gelince kablo kullanıyorum ama otak kullanıyoruz ve bölgemizde de internet çok zayıf acaba nedeni bu olabilir mi?
1 nolu ve 4 nolu seçenekler derken nerde seçenekler ustam