- 24 Şub 2012
- 404
- 77
- 28
Merhaba bende dreamstar mini uydu alıcısı var bina merkezi sistem trt hd kanalında sinyal yok frekans 11794 V 30000 si yal yok 12380 V 27500 sinyal yok diyor sebebi ne olabilir
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba benim oturduğum binada da merkezi sistem var aynı şey benim başıma geldi çanak ayarı yaptırdık düzeldi bi ihtimal çanak ayarı kaçmış olabilir kolay gelsinMerhaba bende dreamstar mini uydu alıcısı var bina merkezi sistem trt hd kanalında sinyal yok frekans 11794 V 30000 si yal yok 12380 V 27500 sinyal yok diyor sebebi ne olabilir
Çanak ayarından değil diğer komşuda yayınlar var trt hd diğer frekansları çekiyorMerhaba benim oturduğum binada da merkezi sistem var aynı şey benim başıma geldi çanak ayarı yaptırdık düzeldi bi ihtimal çanak ayarı kaçmış olabilir kolay gelsin
O zaman başka bir cihazla deneyin Tv nizde uydu girişi varsa bide öyle deyin kolay gelsinÇanak ayarından değil diğer komşuda yayınlar var trt hd diğer frekansları çekiyor
anten ayarından Diseq ayarı yapınız 1-2-3-4 veya a-b-c-d. Diğer kanallarda da sinyal yoksa ve diseq ayarı yaptıysanız uydu alıcının lnb girişinde sorun vardır.Merhaba bende dreamstar mini uydu alıcısı var bina merkezi sistem trt hd kanalında sinyal yok frekans 11794 V 30000 si yal yok 12380 V 27500 sinyal yok diyor sebebi ne olabilir
Hepsini yaptım diseg ayarı yayın yok trt hd ve beyaz tv yokanten ayarından Diseq ayarı yapınız 1-2-3-4 veya a-b-c-d. Diğer kanallarda da sinyal yoksa ve diseq ayarı yaptıysanız uydu alıcının lnb girişinde sorun vardır.