Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
karbon hocamın dikkatine bu ıptv açıldığında usb den yüklediğimiz bölüm direkt açılıyor,daha önce kendimiz seçiyorduk ulusal kanallar çıkıyordu (adoltlar) olunca tedirgin edici oluyor fovari ulusal kanalları seçiyoruz bir türlü olmuyor,bir çare varmı acaba? yardımlarınızı bekliyoruz iyi günler dilerim..(herhangi bir cevap verilmediği için ilgili arkadaşlara çok "teşekkür" ederim).....Cihazın FREE TV bölümünde internetten bir çok kanalı MÜZİK-FİLM-DİZİ-SPOR BELGESEL-PRİVATE gibi başlıklar altında makine portaldan güncelleme yaparak seyredebiliyoruz. Fakat bunların içinde yetişkin kanalları da var. Tamam bunları silebiliyoruz ama herhangi biri portaldan bu FREE TV güncellemeleri yaptığında yetişkin kanalları yine geliyor. Bunu engellemek için şifrelemek istesek bu seferde FREE TV bölümünün tamamına şifre konulabiliyor. Oysa FREE TV bölümündeki kanallara girmek için şifre olmamalı giriş kolay olmalı veyahut kumandadan tek tuşla IP TV ye girilebilmeli diye düşünüyorum. Burda ki yetişkin kanalları free tv içinden ayrı olarak şifrelenebilmeli yada tamamen kaldırılmalı yada farklı bir yere alınmalı diye düşünüyorum. İlerde yazılım güncellemeleri yapılırken bu husus dikkate alınamaz mı? Bu konuyla alakalı düşünceleriniz nelerdir .
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak geçen sene next machina 3 D uydu alıcı almıştım şuan içinde satıcının yüklediği kanal IP tv listesi mevcut çeşitli forumlarda yaptığım incelemelerde daha güncel bir listeyi USB bellek ile yüklersem mevcut listenin mecburen silindiği söyleniyor benim merak ettiğim benim cihazda çeşitli ülkelerin kanal listesi mevcut bunların hepsimi siliniyor yoksa türkiye ye ait listeler mi siliniyor ?
Önünüzde iki seçenek bulunuyor...
1.Mevcut listenizin üzerine ekleme yapmak ama bunun için önceki listenin tamamının yedeginin bir USB bellekte kayıtlı olması gerekiyor.
2.Yeni listeyi cihaza atmak ama bunu yaparsanız önceki ne var ne yok silinir...
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak geçen sene next machina 3 D uydu alıcı almıştım şuan içinde satıcının yüklediği kanal IP tv listesi mevcut çeşitli forumlarda yaptığım incelemelerde daha güncel bir listeyi USB bellek ile yüklersem mevcut listenin mecburen silindiği söyleniyor benim merak ettiğim benim cihazda çeşitli ülkelerin kanal listesi mevcut bunların hepsimi siliniyor yoksa türkiye ye ait listeler mi siliniyor ?
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın cihazı direk satın aldım alırkende ücretli server satın almadım sadece IPTV tuşuna bastığım zaman çeşitli ülke ve bölgelerin IPTV listeleri geliyor o listelere girdiğim zaman bazı kanallar açıyor bazılarıda açmıyor Mesela listelerde Almanya,Yunan, Bulgar , Romanya ,Sırbistan Kuzey Amerika, Latin Amerika, Rusya gibi ülkelerin IP TV adresleri mevcut ve bazı kanallar bağlanıyor bazıları bağlanmıyor.Hocam @haydar ustamız cevap vermiş amma ufak bi sorum olacak yazdıgınıza göre !!! ''şuan içinde satıcının yüklediği kanal IP tv listesi mevcut çeşitli forumlarda yaptığım incelemelerde daha güncel bir listeyi USB bellek ile yüklersem mevcut listenin mecburen silindiği söyleniyor benim merak ettiğim benim cihazda çeşitli ülkelerin kanal listesi mevcut ''
Derken ; siz ücretli server almadınız gibi cihazın üzerindeki (IPTV Tuşuna bastığınızda Türkiye Almanya Fransa Iran....... gibi ülkelerin ıptv lerini kastediyorsunuz yoksa Cihazı alırkeb herhangi birinin usb ile cihazınıza yükleme yaptıgı m3u listeyimi.
Bu ikisi farklı farklıdır. Net bir cevap vermek için dediğiniz listeye nasıl erişiyorsunuz biraz açık yazın (örnek IPTV basıp Türkiye yimi seçiyorsunuz) bu şekilde ise yaptıgınız bu liste degişmez cihazla birlikte gömülü gelen serverdır.
Yok Iptv Tuşu USB/Kişisel i seçerek açıyorsanız bu liste degişir silinir yeniden yüklenebilir vs...