Sevgili forum dostlarım bugün bir fırsatını bulup cihazımızda mevcut uygulamalardan IPSTALK kısmından bir kaç resim çekip sizleri kısaca bilgilendirmek istedim.Mevcut uygulamamız ne yazikki ülkemizde X paneller kadar yaygın olmamakla beraber çok daha gelişmiş bir uygulamadır.Bildiğiniz MAG-256 sisteminin aynısı cihazımızda IPSTALK olarak mevcuttur,çalışma sistemi X-panellerden daha değişiktir. Şöyleki bu uygulamanın çalışabilmesi için önce bir IPSTALKER sunucu bulunması gerekir,bundan sonraki adım ise kısaca şöyle özetleyebiliriz.Cihazımızdaki bu bölüme girince AYARLAR menüsündeki karşımıza gelen MAC adresindeki yazanları SERVER SAHİBİNE bildiriyoruz.Sonrasında ise bize tıpkı bir X-panel hesabı gibi bir kullanıcı bilgisi veriliyor.Bu bilgiyi yine tıpkı X-paneldeki gibi ilgili yerlere girip kaydediyoruz.Ve en nihayetinde sisteme giriyoruz karşımıza yine X-paneldeki gibi aşağıda resimlerde görebileceğiniz gibi KATEGORİLENDİRİLMİŞ ekran geliyor.Bizlerde istediğimiz gibi izlemek istediğimiz kanallara gidip izlemeye başlıyoruz.Şimdi burada dikkat edilmesi gereken internet hızlarınızın yüksek olmasıdır.Eğer düşüklük varsa sıkıntı yaşamak ne yazikki kaçınılmaz olabilmektedir.Benim evimdeki hız yaklaşık 13-MB civarıdır bu hız bile çok yüksek çözünürlükteki yayınlarda hız oynadığında sıkıntı yaşanabilmektedir.Her daim yazdığım bıkmadan usanmadan söylediğim bir şey vardır oda söz konusu eğer internet ise ve siz FİBER internete sahip değilseniz ne yazıkki bu konuda her zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz.Sonuçta bir dünya para veriyoruz ama hızlar özellikle akşam saatlerinde çok dalgalanmaya başlıyor.Buda aynen X panel yayınlarda ve IPSTALKER uygulamalarında ister istemez sorun yaratıyor.Tabii bunların yanında başka faktörlerde var ama onlar bu konunun dışında olduğu için es geçiyorum isterseniz hep beraber aşağıdaki resimlere bakıp bu uygulama hakkında azda olsa bilgi sahibi olalım...

Son düzenleme: