- 30 Ara 2012
- 54
- 0
- 6
usta galaksi ve cinemax dışıntaki tüm kanallar takla olmuş sadece 2 si çalışıyor bilgine
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
usta galaksi ve cinemax dışıntaki tüm kanallar takla olmuş sadece 2 si çalışıyor bilgine
usta yabancı kanallara agırlık ver çünkü yerli kanalları türsattan her türlü izleye biliyoruz yabancı agırlıklı olursa seviniriz elerine saglık şimdiden hayırlı işler
üstat bende felaket tellalı gibi oldum ama bu kanallarında hiç biri çalışmamakta üstat 1 konuda sizlere danışmak işterim 2 ay kadar önce next meil atım ip tv yerine randomtv player yazılsın diye bana 1 kişinin istegi ile olmaz dedeiler en az kullanıcıların yarısı isterse olur dedeiler şimdi sizlerden istegim karbon usta dimanjo mach ustaların da bana destek olup kulanıcıları bu konoda next yönlendirmeniz ila ramdon olacak diye birşey yok mesala weptv online 8t simpıltv gibi buna benzer program yazılması bizde sürekli yükleme ile ugraşmayız saygılar1. mesajdaki dosya güncellendi. Çalışmayan dosyalar kaldırıldı.
üstat bende felaket tellalı gibi oldum ama bu kanallarında hiç biri çalışmamakta üstat 1 konuda sizlere danışmak işterim 2 ay kadar önce next meil atım ip tv yerine randomtv player yazılsın diye bana 1 kişinin istegi ile olmaz dedeiler en az kullanıcıların yarısı isterse olur dedeiler şimdi sizlerden istegim karbon usta dimanjo mach ustaların da bana destek olup kulanıcıları bu konoda next yönlendirmeniz ila ramdon olacak diye birşey yok mesala weptv online 8t simpıltv gibi buna benzer program yazılması bizde sürekli yükleme ile ugraşmayız saygılar
nex YE 18500 + pulus ta IPTV kanalları yüklüyorum fakat görüntü gelmiyor.hiç bir kanalı açmıyor.44 adet kanal yükledim ama açmıyor
yardım lütfen
Benim yüklemiş olduğum IP TV listesini yükleyiniz.Açılması lazım.
http://www.next.web.tr/showpost.php?p=26886&postcount=1
teşekkür ederim eline sağlık bu akşam deneyeceğim
Arkadaşlar Kanalı manuel olarak giriyorum ama IPTV'yi kapatıp açınca kayboluyor. Nasıl yükleyebilirim ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
selam ustalardan yardim istiyorum,18500fulhd +plus var elle kanal eklemek istiyorum ama olmuyor.yani mac kanallardan biri.ip numaram var.usb ile yüklüyorum onbes yirmi kanal cikariyor,yardimci olursaniz tesekürler.
arkadaşlar bu adresler sık sık değişiyormu free share gibi sık sık güncelleniyormu