Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
hd minix uydu alıcısı var ben yaptım dediklerinizi emuyu falan aktif ettim ancak kanallar gitti göstermiyor nasıl olucak acaba yani kanallar çekmiyo
Merhaba Minix CX uydu alıcısı var internette buldugum tüm biss girdigim halde acılmıyor.
Biss menüdeki kanal ismi ile, kanal listesindeki kanal ismi birebir aynı olsun emu aktif olsun.
Pekala dolar işaretini nasıl yapacağız? Teşekkürler.
arkadaslar minix hd uydusuna sahibim uydu sürümüm güncel idman tv nasıl yükleyebilirim biss keyiyle birlikte biri anlatırsa çok mutlu olacagım aksam maç var
İdman Tv kanalı Türksat uydusundan ayrıldı kendi uydusu olan AzerSpace 46.E uydusundan yayın yapmaktadır,bu uyduya bakan ayrı bir çanağınız olması gerekir yada Türksat çanak antene ilave bir lnb daha takarak multifeed şeklinde bu uydunun ayarlanması gerekir önce...
rthd horbitte aratsam bulabilirmiyim şifreye girermi
İdman Tv kanalı Türksat uydusundan ayrıldı kendi uydusu olan AzerSpace 46.E uydusundan yayın yapmaktadır,bu uyduya bakan ayrı bir çanağınız olması gerekir yada Türksat çanak antene ilave bir lnb daha takarak multifeed şeklinde bu uydunun ayarlanması gerekir önce...
İdman Tv kanalı sadece AzerSpace uydusunda yayın yapmaktadır,
Maçı Hotbird uydusunda İtalia 1 kanalı şifresiz verecek ,imzamda detaylar var,internet bağlantınız var ise free share ile de izleyebilirsiniz, cihazınızın bölümünde ilgili detaylar bulunmaktadır.
Merhabalar, iyi akşamlar benim next star ye-2000 fta usb serisi var elimde nasıl keyler giricem maçı izlemek için biraz yardımcı olurmusunuz keyleri girme falan lütfen.
ben normalde bulsatcom izleyebilirim hotbirde var ama kanal taraması yapıyorum çıkmıyor kanallar 2 tane enemy var biri turksat için biride bulsata ait hotbird de ku yazıyor ama göstermiyor tarama yapınca kanalları çıkarmıyor yani hotbird kanalları şuan hiç biri yok bende onu nasıl yapıcam biraz yardımcı olurmusun bana teşekkürler.
İdman Tv
rtmp://lswb-de-08.servers.octoshape.net:1935/live/aztvsport