Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
anitibarı ile next machına da free ler malesef yok ...bilgisi olan dostlar lütfen bilgi verebilirmi....
Galiba Next 2000 HD Mini Machina Full Hd satılsın diye kapattılar .Next Firmasının ticaret taktigi bu
allaha şükür benim bir sıkıntım yok e2 cihaz aldım kurtuldum ama sizin yaptıgınız çok ayıp insanları magdur edip yeni bir cihaz almaya zorlamak .bunlar yakışmayan hareketler size
o zaman neden bana next firmasını savunuyosun .neden senin zoruna gidiyor kardeşim bizim lafımız next firmasına sattıgı malın arkasında dursun kaç tane next cihazı elden çıkartmak zorunda kaldım .sen biliyormusun .forum kuralları diyerek tehdit etmene gerek yok .çok olsa engellersin zoruna gittigi için.
Next firmasından kaynaklı olmasada kapanan free server yinede müşterileri mağdur olmaması için next firmasindan taleplerini yakından takip etmesi gerekir server dört dörtlük bir şey beklemiyoruz ilk cihazı aldığım da sıkıntısız bir çok uyduda paketleri izliyordum hatta eutelsat 36 uydusunu full donmasiz bile izleniyordu 1 ay sonra paket tamamen kapandı firmayı aradım daha önce ama nedense eskisi gibi ilgilenmiyorlar. Bu yazdıklarım karalama amaçlı değildir.
Sana meramımı anlatacak derdim yok çok şükür yazacak birileri varsa oda GERÇEK anlamda NEXT kullanıcılarıdır.! Bundan böyle BAŞKA forumlarda firmayı kötülemeye devam artık.!!!
--------------------
İşte yazacak birileri varsa SİZLER gibi GERÇEK anlamda KULLANICILARDIR.! Yarın ola hayrola firmaya yazarız gereken neyse yapılır merak etmeyin arkadaşlar...
Ustam, ilgi ve alakanızdan dolayı tsk ederim kolay gelsin.