Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Aynı sıkıntı benim cihazda aynı şekilde next 2000 hd 4 gündür uğraşıyorum yok olmuyor.
--------------------
Hocam ben fabrika ayarlarına döndüm yeni yazılım yükledim yine yok 5 gündür
--------------------
Bazı arkadaşlarınki çalışıyor muhattab birini bulamadık koskoca forum da
arkadaşım açık şuan sende niye açık değil sen hele cihaz bilgilerine girip yazılım versiyonun resmini koy buraya bakalım hangi yazılım var 27/10/2017 1574 yazılımı yüklü değilse açmaz yazılım açıklamasında yazıldı okumuyormusunuz ısrarla yazıyorsunuz alta resim ekledim bakın açıkmı değilmi dost yazdı haydar usta yazdı hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz
@Aas SEN BU RESMİN AYNISINI BURAYA NKOY Bİ GÖRELİM CİHAZ BİLGİLERİ BÖLÜMÜNE GİR FOTO ÇEK
reis yakmissin gene ortaligi bari baska kanal resimleride koyaydin
Kardeşim son yazılım atılı şuan cepten giriyorum forum sitesi ne ama yarın bilgisayara geçince atarım
Yanİ bu bizim ilk defa yapmıyorum yıllardır bu iş ile uğraşıyorum
Bazı arkadaşlarınki çalışıyor muhattab birini bulamadık koskoca forum da
@vangolu kardeşim o yazılım 30,9,2017-18500HD+PLUS serisine verildi bildiğim kadar .merhba
next 18500 ye hd son güncelleme yazılımı 30.09.2017 bulamadım
konu hakkında desteğinizi rica ederim.
Sayın Arkadaşlar Next machina 3D uydu alıcılarında IPTV VE FREE server'i yüklemekmi lazım yoksa cihazın kendi özelliğimi.(alacağım da).Teşekkürler.
Sayın Arkadaşlar Next machina 3D uydu alıcılarında IPTV VE FREE server'i yüklemekmi lazım yoksa cihazın kendi özelliğimi.(alacağım da).Teşekkürler.
Muhtemelen freeshare de bakim, onarim vardir. Zaman zaman bakim yapilmakta. Minix manchina 2000 lerde de kapali. Biraz beklemek lazim