- 3 Ara 2017
- 112
- 86
- 28
Next 64 açar mı bu kanalları?12188 27500 V
11012 30000 V
12245 27500 H
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next 64 açar mı bu kanalları?12188 27500 V
11012 30000 V
12245 27500 H
Bilmiyorum dene biNext 64 açar mı bu kanalları?
Takılmayı nasıl çözdüğünü söylemedin bide ikinci bir çanak kullanıyon mu astra 19.2e düşünüyom kendi serverı çözer mi hortbird çözüyor astrayı hiç denemedimBen hiç bir şey yapmadan izliyorum,sadece sembolü 15000 yaptım yeniden tarattım hepsi bu,keyler aynı
Açmaz. Next'in Quantum ve 2053 dışında açan modeli yok. Vanilla master vs ile açıyor cccam'le değil. Bir zamanlar botechlerde olan muhabbet.Next 64 açar mı bu kanalları?
Keyler ne?Ben hiç bir şey yapmadan izliyorum,sadece sembolü 15000 yaptım yeniden tarattım hepsi bu,keyler aynı
Açar internete bağlı isen online üzerinden key,softcam güncellemesi yaparak açarsın,internete bağlı değilsen next destekten cihaz modelini seçip usb ye atıp usb yi cihaza takıp usb den güncelleyip izleyebilirsinNext 64 açar mı bu kanalları?
İnsanları yanlış bilgi vermeyin,tabiki açıyor, hatta PowerVu ile izlenen kanalları bile izleyebilirAçmaz. Next'in Quantum ve 2053 dışında açan modeli yok. Vanilla master vs ile açıyor cccam'le değil. Bir zamanlar botechlerde olan muhabbet.
Yerli kanalların keylerini açıktan paylaşmak yasaktırKeyler ne?
Yazımı okursan söyledim,ben bir çok cccam kullanıyorum ve bunlardan bazıları Tandberg ile çakıştığı için takılmalar oluyordu bende deneme yanılma yoluyla hangi cccamların çakıştığını tespit edip kapattım.Takılmayı nasıl çözdüğünü söylemedin bide ikinci bir çanak kullanıyon mu astra 19.2e düşünüyom kendi serverı çözer mi hortbird çözüyor astrayı hiç denemedim
Açmaz. Next'in Quantum ve 2053 dışında açan modeli yok. Vanilla master vs ile açıyor cccam'le değil. Bir zamanlar botechlerdeNext 64 açar mı bu kanalları?
41.mesajda yazan frekansları açmaz dedim. Nds'ler yani(11012v, 12245h,12188h)Yanlış bilgi bunun neresinde anlamadım.İnsanları yanlış bilgi vermeyin,tabiki açıyor, hatta PowerVu ile izlenen kanalları bile izleyebilir
Ben Tandberg leri kastediyorsunuz sandım.Ama nds lerde cccamla açılıyor.Açmaz. Next'in Quantum ve 2053 dışında açan modeli yok. Vanilla master vs ile açıyor cccam'le değil. Bir zamanlar botechlerde
41.mesajda yazan frekansları açmaz dedim. Nds'ler yani(11012v, 12245h,12188h)Yanlış bilgi bunun neresinde anlamadım.
Kusura bakma rahatsız ediyorum seni hakkını helal et. Bende ccam yok sadece kendi free serverı var ondan dedim. Benim kapatacak ccam yok. Ona rağmen sorun yaşıyorum. Yazılım v259 yüklü keyler en son çıkanlar. Kronik bir sıkıntısı var galiba bu cihazlarda. Bide ben tek çanak kuracam hangisini tavsiye edersin hotbird mi astra mı.Yazımı okursan söyledim,ben bir çok cccam kullanıyorum ve bunlardan bazıları Tandberg ile çakıştığı için takılmalar oluyordu bende deneme yanılma yoluyla hangi cccamların çakıştığını tespit edip kapattım.
Diğer soruna gelince ben Thor,Eutelsat16,ve Astra19 izliyorum. Hotbird açan serverler diğerlerinide açıyor,ama Astra 19 da Csat ları açmaz,birde Alman Sky larıda her server açmaz açsa bile takılmalar oluyor. Çok nadir serverler sıkıntısız açıyor. Diğer İspanyol ve Ses paketlerinde sıkıntı yok
Uydu tavsiyem şöyle dim ne izlemek istediğinize bağlı biraz. Hotbird biraz kuru kalabalık,ama bazı insanlara hitab edeyor tabi örneğin çok çeşitli ülke kanalları ve bir çok adult kanalı mevcut. Astra 19 daha kaliteli Alman,İspanyol ve az biraz Fransız kanallarını izlersin. Bana sorarsan Thor uydusu derim çünkü türkçe dil seçenekli bir çok belgesel kanalı mevcut ama Thor ve Astra 19 da şöyle bir sıkıntı var,Marmara ve Ege bölgesi harici bölgeler tüm yayınları 90 lık çanakla almaz en az 120 lik gerekir. Cihazın kendi serveri Hotbird i açıyorsa bu uydularıda açar büyük ihtimalle.Kusura bakma rahatsız ediyorum seni hakkını helal et. Bende ccam yok sadece kendi free serverı var ondan dedim. Benim kapatacak ccam yok. Ona rağmen sorun yaşıyorum. Yazılım v259 yüklü keyler en son çıkanlar. Kronik bir sıkıntısı var galiba bu cihazlarda. Bide ben tek çanak kuracam hangisini tavsiye edersin hotbird mi astra mı.
İstanbulda oturuyorum tavsiyen için teşekkür ederim.Uydu tavsiyem şöyle dim ne izlemek istediğinize bağlı biraz. Hotbird biraz kuru kalabalık,ama bazı insanlara hitab edeyor tabi örneğin çok çeşitli ülke kanalları ve bir çok adult kanalı mevcut. Astra 19 daha kaliteli Alman,İspanyol ve az biraz Fransız kanallarını izlersin. Bana sorarsan Thor uydusu derim çünkü türkçe dil seçenekli bir çok belgesel kanalı mevcut ama Thor ve Astra 19 da şöyle bir sıkıntı var,Marmara ve Ege bölgesi harici bölgeler tüm yayınları 90 lık çanakla almaz en az 120 lik gerekir. Cihazın kendi serveri Hotbird i açıyorsa bu uydularıda açar büyük ihtimalle.