- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,459
- 113
bende hala aynı
Bir çıkıp tekrar girermisin ? çerezler silnsin.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bende hala aynı
Bir çıkıp tekrar girermisin ? çerezler silnsin.![]()
Malesef renklerle oynama gibi sansimiz yok![]()
çerez merez bırakmadım çıkıp girdim gene aynı önemlide değil sadece ikonları gözükmüyor orada oldukları belli çalışırmı denemedim dur rep vereyim bakim çalışıyormu
denedim rep çalışıyor diğeride çalışır heralde
Haha çalıştı gelmiş Repbu durumda kullandığın PC nin adobe flash desteğini fala yada java uygulamalarını bir güncelle istersen, yada başka tarayıcı ile de dene.. belki ondan olabilir..
sayın dji memo ikonları türkceleşirse iyi olur mesala yeni konu acında new yerine yeni yeni konu ekle falan birde avatar eklenirse daha iyi olacak
onu vereni bi bilsen zaten ))hepsi güncel ama bi bakim rep veren belli olmuyor biri replemiş ama adı yok bilsek iyi olmazmıki
onu vereni bi bilsen zaten ))
sayın karbon bu ekelenti ekle dosya ekle bölümünü bi bakarmsınız daha kolay olsa yüklemesi dosya yükleme bölümüne bi bakarmsınız
konular görünüm yeri ve sagdaki bölüm şekil olarak iyi ana tema ise![]()
![]()
![]()
![]()
Top 10 biraz daha değiştirdim bu şekilde nasıl arkadaşlar?
sayın karbon bu ekelenti ekle dosya ekle bölümünü bi bakarmsınız daha kolay olsa yüklemesi dosya yükleme bölümüne bi bakarmsınız
iki yazı yazdım ana sayfaya döndüm forum ana teması degişmiş eski görünüm yeni kayıtlamı gelmiş
Arkadaşlar sizlerde gördüğünüz tüm sorunları yazabilirsiniz. Bizimde gözümüzden kaçan şeyler olabilir.
Responsive tema için çalışma yapmam gerekiyor o temayı bu foruma kuracağım ama eklentileri de ona göre ayarlamak gerekiyor. Biraz daha zamana ihtiyaç var.