Bilgilendirme mesajları tarafıma ulaşmıştır.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
sabit konu rengi ile aşağı konuların alan renkleri değişik olmalı.her iki alanın rengi aynı oldugundan hangi alan sabit alan hangi alan sabit olmayan alan oldugu zor anlaşılıyor.
Yaşadığımız bazı teknik sorunlardan dolayı forumumuzu geçici bir süreliğine erişime kapatmak zorunda kalmıştık, maalesef bu yaşadığımız teknik sorunlar neticesinde 17.12.2013 tarihinden sonraki tüm konular ,mesajlar ve üyelikler SİLİNMİŞTİR.!
Foruma 17.12.2013 tarihinden önce açmış olduğunuz bir üyeliğiniz var ise mevcut üyelik ve şifre bilgileriniz ile foruma giriş yapabilirsiniz.
17.12.2013 Tarihinden sonra forumumuza yapmış olduğunuz üyelik silindiği için yeniden aynı kullanıcı adı ve şifrenizle tekrar üye olmanız gerekmektedir.
Foruma erişimde sorular yaşamanız halinde lütfen bilgisayarınızda bulunan geçmiş döneme ait çerezleri (cookie) silerek giriş yapmayı deneyiniz, eğer sorunlarınız devam ederse [email protected] adresine kullanıcı bilgilerinizi,yaşadığınız teknik sorunu ve size ulaşabileceğimiz e-mail adresinizi yazarak gönderebilirsiniz.
sabit konu rengi ile aşağı konuların alan renkleri değişik olmalı.her iki alanın rengi aynı oldugundan hangi alan sabit alan hangi alan sabit olmayan alan oldugu zor anlaşılıyor.
Syn: netr0n; http://vbulletin.web.tr/showthread....nuları-birbirinden-ayırma-sistemi-Full-TÜRKÇE
Linkteki konu uygunmudur ?
Özel mesajlar gelen giden kutuları daha belirgin hale gelmesinde fayda var tam anlaşılır gibi görünmüyor. gönderilen mesajlarla gelenler karışık gibi duruyor.
Ayrıca Özel mesajlara ön izleme özelliği eklemek hacklenme riskini azaltabilirmiş.
vbulletin-özel-mesaj-ön-izleme-sistemi
Merhaba; Bilgisayarımdan Tüm çerezleri sildim temizledim yeniden açtım özel mesaj bölümünde ön izleme ile ilgili bir değişiklik yok.Söylemiş olduğunuz eklenti kuruldu.
Merhaba; Bilgisayarımdan Tüm çerezleri sildim temizledim yeniden açtım özel mesaj bölümünde ön izleme ile ilgili bir değişiklik yok.
Ayrıca gelen ve giden mesajları gerçekten anlamakta ayırmakta güçlük çekiyorum. alttaki resim incelenirse ne demek istediğim daha iyi anlaşılır sanırım.
Resim ekleme seçeneğinde bir sorun var ön izleme de görüntülenen resim kayıt et deyince aşağıdaki gibi örünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6234
Şimdi başka bir resim ekleme sitesini kullanarak ekleyeceğim.