Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar emu açıkken freeshare çalışmıyor. kapatınca açıyor kanalları. ikisini aynı anda kullanamıyormuyuz ? yoksa benim cihazda mı sorun var
Merhaba arkadaşlar emu açıkken freeshare çalışmıyor. kapatınca açıyor kanalları. ikisini aynı anda kullanamıyormuyuz ? yoksa benim cihazda mı sorun var
hocam free serverı kapatıp kendi serverımı denedim gene aynı sorun. bende combo var diğer machinalarda da sorun aynı mı eğer öyleyse cihazımı değiştircempowervu acik ise free server calismaz
hayır hocam standart csa değil inf tuşundan power Vu açınca server çalışmıyor. Astra 4A daki belgeseller powervu açmadan çalışmıyor bu kezde server çalışmıyor. çok saçma bi durum çözümü yokmu ?
Bende herhangi bir sıkıntı yok eğer INF tuşuna bastığınızda karşınızda Standart(CSA) var ise çalışması lazım...
hayır hocam standart csa değil inf tuşundan power Vu açınca server çalışmıyor. Astra 4A daki belgeseller powervu açmadan çalışmıyor bu kezde server çalışmıyor. çok saçma bi durum çözümü yokmu ?
galiba yok çözümü ! Cihaz bunu anlayabilecek kapasitede özelliklere sahip belki yazılım düzenlemesi yapılarak yayından gelen şifreleme sistemine göre otomatik kendi kararını verip cihaza yüklü key varsa cihazdan yoksa sıra ile freshare veya cccam gibi key dağıtım sistemleri içinden sorgulayıp kararını kendi verebilir bize sormadan yapılması imkanlar dağilinde mümkün diye düşünüyorum yinede cihazların programcıları daha iyi bilirler.
hocam free serverı kapatıp kendi serverımı denedim gene aynı sorun. bende combo var diğer machinalarda da sorun aynı mı eğer öyleyse cihazımı değiştircem
şu sorun hala düzelmedi hem tandberg hemde powervu aynı anda izleyemiyorum. next in çoğu mini cihazında bile izlenebiliniyorken machinada olmaması bana çok sama geliyor.
nedeni nedir ustam ?Size saçma gelip gelmemesi maalesef önemli değil bunun nedeninide DEFALARCA yazdım bu serilerde bu durum böyle geldi ve böyle gidecek.!!!
nedeni nedir ustam ?
iyide hocam bendeki Combo modeli yani modül girişi yok.Cihazda POWERVU sistemi açıldığında D-Smart modülle çakışıp yayınları açmaması yani diğer bir deyişle modülün çalışmaması.!!!
iyide hocam bendeki Combo modeli yani modül girişi yok.
Hocam öncelikle ilginiz ve cevaplar için teşekkürler. modüllü alanlar kısmen bunu kabul etmiş oluyor. benim cihazım modülsüz. arkadaşımda nextin ürettiği 70-80 liralık freebox cihazı bile bu işlevi yapıyor. bizler ise Nextin en iyi cihazında bu özelliği kullanamıyoruz. benim için zor değil inf tuşuna basıp aç kapa yapmak. ama evde belgesel izleyen anne babam var ve onlar hiç anlamıyorlar. bu işlevin çok da zor olmadığını düşünüyorum. bana göre en azından modülsüz serilere verilmesi lazım yada modül takıldığında devre dışı kalacak şekildede diğer cihazlara yapabilirler.Şimdi siz olaya kendi yönünüzden bakıyorsunuz kardeşim tamam sizde sorun yok peki birde şöyle düşünün.O beklenen yazılım diyelim COMBO ya verildi peki bu durumda diğer ÇİFT-TUNER ve SÜPER kullanıcıları ne yapacak.? Gemide isyan çıkmayacakmı ona var bana neden yok sorusunu ben ilk başta DOKTOR üstada sorarım.! Tabii diğer kullanıcılarda onun için bazı şeyler yapılırken diğer bazı dengelerin gözetilmesi ne yazikki gerekiyor.Keşke hepsi bir arada çalışan bir kombinasyon olsa idi çok ama çok iyi olurdu gerçektende...
Hocam öncelikle ilginiz ve cevaplar için teşekkürler. modüllü alanlar kısmen bunu kabul etmiş oluyor. benim cihazım modülsüz. arkadaşımda nextin ürettiği 70-80 liralık freebox cihazı bile bu işlevi yapıyor. bizler ise Nextin en iyi cihazında bu özelliği kullanamıyoruz. benim için zor değil inf tuşuna basıp aç kapa yapmak. ama evde belgesel izleyen anne babam var ve onlar hiç anlamıyorlar. bu işlevin çok da zor olmadığını düşünüyorum. bana göre en azından modülsüz serilere verilmesi lazım yada modül takıldığında devre dışı kalacak şekildede diğer cihazlara yapabilirler.
Vallahi kardeşim ne diyeyim bilmiyorumki isterseniz DOKTOR üstadın kendisine yazın,..
doktornext@hotmail.com