Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Emekli memur maaşları belli oldu

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,457
373
83
www.mach1digital.com

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,457
373
83
www.mach1digital.com
Emekli maaşlarına zam: i̇kramiyeler etkilenecek mi?
Son 6 aylık enflasyon farkına bağlı olarak SSK ve Bağkur emekli maaşlarına yüzde 15.75 oranında zam yapıldı. Bu düzenlemeyle birlikte 4A-4B en düşük emekli maaşı 14 bin 469 TL’ye yükseldi. Aynı oranın bayram ikramiyelerine de yansıtılması durumunda, 2 bin TL olan mevcut tutar 3 bin 47.5 TL’ye çıkabilir.
İkramiye zamları i̇çin yasal düzenleme gerekli
Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, bayram ikramiyesine yapılacak bir artışın yasal bir düzenlemeyi gerektirdiğini belirtti. "Bir artış yapılırsa, yasa teklifinin Meclis’te görüşülmesi ve Cumhurbaşkanı’nın onayı sonrası Resmi Gazete’de yayımlanması gerekiyor" dedi. Yılmaz, "Bayram ikramiyesine bir iyileştirme olursa bunun ne kadar olacağı ile ilgili soruya gelince muhtemelen 3 bin 500 TL veya 4 bin TL seviyesine getirileceğini tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,457
373
83
www.mach1digital.com
 

kartal3734

0
Üye
20 Şub 2013
79
33
18
Bakanlık açıkladı emekli promosyonları hakkında bankalarla herhangi bir görüşme olmadığını direk bakanın beyanı bu bu tür haberlere itibar etmeyin
 
Üst