Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
cihaz modeli ne
Next Point . Bir türlü çözemedim kafayı yiyeceğim![]()
fabrıka ayarlarını donup en son yazılımı yüklemelisin
Uydu ile ilgili hiçbir şeyi göremiyorum ki fabrika ayarlarına döneyim ?
neyle baglanıyorsun tv ye scartmı yoksa hdmı kablomu
HDMI kablo ile bağlanıyorum.
scart varsa onla baglanmayı dene sanırım herseyı yaptıysan acma kapama fişten cekme hala goruntu gelmıyorsa aldıgın yere goturmekten baska yapılcak bır sey yok.
Bence basit bir sorun bu yarına kadar çözemezsem götürürüm.
sürekli power tuşuna basılı tut ,secenek gelcekmı ekrana ,sanırım bu tür sorunlar ıcın sayfada acıklama yapılmıs care yazılım atmak kabloyla point bölümünde gördün az önce ama o yazılımıda uyducular atabılır o ekipman onlarda mevcut,umarım çözersın en kısa zamanda cihaz güzel aslında ama şanşsızlık işte .
Farklı bir TV ye bağlayıp fabrika ayarlarını sıfırladım sorunum çözüldü . Fakat şimdi de ücretsiz Gshare ve ip tv vardı onlar gitti . Nasıl alabilirim tekrar bunları ?
sonra free share aktıf etme var bu sayfada point bolumunde onu uygula
son yazılımı yukle duzelır
usb bellekle yapabılırsın dıgerıne geek yokr
arkadaşım cihazında scart var yapacagın işi uzatmadan scart ile veya hdmı bagla .Cihazı kapat aç az bekle ve kumandanın üzerinde HDMI tuşuna basılı tut veya bas bırak bas bırak görüntü gelir.Nasıl yapılıyor ? Link var mı ?
arkadaşım cihazında scart var yapacagın işi uzatmadan scart ile veya hdmı bagla .Cihazı kapat aç az bekle ve kumandanın üzerinde HDMI tuşuna basılı tut veya bas bırak bas bırak görüntü gelir.
not : görüntü alamayınca usb ile yazılım atamazsın arkadaşım.
http://www.next.web.tr/konular/4678-Next-Point-HD-Kullanim-Kilavuzu.l