Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Dost Muhabbeti ( Çaylar Beleş ) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,001
12,338
113
ALMANYA
evet next forum ailesi bugunku caylar benden herkese afıyet olsun :cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay: son cayımı colla1 arkasımıza sakladım arkadasımız 22.30 acıyormus sanırım onuda beklerız

21:55 gösteriyo imsakiyede @IIhackerII sagolasin.

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,424
1,868
113
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hepinize TEŞEKKÜRLER birbirinden güzel çay içeren resimleri yüklemişsiniz...Bende şimdi ocağa 4 kaşık çay koydum demlenince artık çatlayana kadar içerim inşaallah,buyurun hep beraber içelim hep beraber tadına varalım bu güzelliğin...

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,001
12,338
113
ALMANYA
Arkadaşlar öncelikle hepinize TEŞEKKÜRLER birbirinden güzel çay içeren resimleri yüklemişsiniz...Bende şimdi ocağa 4 kaşık çay koydum demlenince artık çatlayana kadar içerim inşaallah,buyurun hep beraber içelim hep beraber tadına varalım bu güzelliğin...

Afiyet olsun haydar abi tum yorgunluk da kalmaz insan.

A.kadir

0
Yönetici
Moderator
14 May 2013
2,405
2,391
113
Hemen demligi ocaga Ekli dosyayı görüntüle 8482 koydum abi seni Oruc actigin da cay lar Hazir @IIhackerII sen daha önce ismarladin deyince ben de ona birakdim sirayi yoksa caniniz sagolsun abi ler cay Ekli dosyayı görüntüle 8483 emriniz olur abisi.

demliğin birini kaptım kimseye vermem ona göre :D ellerin dert görmesin
herşeye sahip olduğumuzu sanıyoruz ama değilmş herşey önümüzde ama dokunamıyoruz bile allah kabul etsin hayırlı ramazanlar

A.kadir

0
Yönetici
Moderator
14 May 2013
2,405
2,391
113
evet next forum ailesi bugunku caylar benden herkese afıyet olsun :cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay::cay: son cayımı colla1 arkasımıza sakladım arkadasımız 22.30 acıyormus sanırım onuda beklerız

dönsün kaşıklar hey mübarek be nasılda gidiyoooor ellerine sağlık

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,001
12,338
113
ALMANYA
demliğin birini kaptım kimseye vermem ona göre :D ellerin dert görmesin
herşeye sahip olduğumuzu sanıyoruz ama değilmş herşey önümüzde ama dokunamıyoruz bile allah kabul etsin hayırlı ramazanlar

Hos geldi Kadir abi Allah Kabul etsin afiyet olsun
herseyin degerini bilmek gerek is isten gecmeden.

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,001
12,338
113
ALMANYA
Serkanla benim cayimi begenmedi heral de Murat abi nir desin.

Son 30 dakki abiler bu gün de Serkan nin cayiyla acarim orucumu yemeye ev de devam.

Son düzenleme:

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,456
113
Niye beğenmeyeyim yahu, çayı beğenmeyen taş olur.. Ellerinize sağlık Mustafa ve Serkan

Sent from my iPhone using Tapatalk

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,932
15,570
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
attachment.php

kadir gelmeden sakladıydım buyur abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...