Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merkez Hotbirt 13 olcak şekilde astra 4A 4.8 bulgariasat 1.9 acaba baglı olan varsa resim atabilirmi bölge marmara degişirmi bilmiyorum
Kardeş.. çanagin kaç cm.. ben 80 likle denedim olmadı % 60 sinyal alabildi uyducu. 19e 13e 4.8e 0.8 Thor vardı.. iki uyduyu iptal et dedim yine olmadı.. en az 90 lık olursa daha iyi olur. Beylikdüzü deyim ayrıca
Bahsettiğiniz lnb adı slim kendisi maalesef 40 mm çaplı bildiğimiz lnblerden. Slimler 23mm çaplı. Teklisi piyasada yok gibi. 2li ve 4'lü var tuzlu fiyattan. Naçizane tavsiyem multifeedle aldığınız yayınlar için çanak merkezi bulgariasat ayarlamanız. Yayınlar high band olduğu için aparatla kırılmalı geliyor.türksat 42 hellasas 39 bununlar bagladım 39 da olan uydudan yüzde 80 sinyal alıyorum Mag Slim Rocket HD Single LNB 0.1dB çokta ince lnb degil hemde ucuz
Bu uydu bende atarlı ama sistem degiştirdi kanallar artıkacmıyor normal cihazlarda
oscam acaba astra 3b astra 5b astra 4a ses5 de ne kadar kanal açıyor acaba ?
hocamAstra 3B=100/95 açık
Astra 4A+Ses5=Açılabilen kanal sayısı taş çatlasın 10 kanal civarı.
Astra 5B=Bildiğim kadarıyla açılan kanal sayısı çok az...
hocam
Hiremco-gt-turbo-v8 aldım oscam açık astra 3b normal cccam ne açıyorsa onu açıyor nasıl ayarlanıyor telekom paketleri kapalı zaten çogunlugu telekom paket acılan paketler m7 group paketleri oda zaten açılan paketler
üzerine astra 4 ses uydusunda bulunan Discovery Channel HD Turkey yayını açılmıyor next varken açıyordu şimdi açılmıyor serverde sorun yok oscam da aktif