Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
karbon usta AzerSpace 1(46.0°E) uydusunu ayarladım bu uydudaki biss sifreli azerbeycan kanalların key lerini ve identlerini düzenleyerek nasıl girebilirim yoksa sadece türksat da kayıtlı olan bisslerinin frekanslarını azerspace satdakilerle değiştirsem düzelirmi
Merhaba arkadaşlar dün gece İdman tv de biss key sorunsuz çalıştı,maçlara baktım ama Az tv de çalışmadı ne kadar key varsa denedim olmadı.Cihazım next minix cx yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar az tv ve idman tv'yi eutelsat üzerinden izliyorum..idamn tv için biss key çalışyor..ama az tv için biss key olmadı..mini Black hd kullanıyorum.acaba güncel biss keyi paylaşabilirmisiniz..
karbon usta dediğnizi denedim ama açılmadı? frekenslara baktım dediğiniz gibi sade bir rakamda değişiklik var sizin verdiğiniz;11169 H 20400 bendeki ise 1168H20400 dün akşam maç vardı ve yayın şifreliydi? bir çözüm buluabilirseniz çok sevinirim..
yukarda sorduklarımda yanıtlayabilirseniz makbule geçer..şimdiden teşekkürler..
hocam cevabınız için teşekkür ederim..ben ortak anten kullanan bir binadayım..bu işleri yapan arkadaş gelip kanlları ayarladı ve uydu kısmına kendisi büyük harflerle EUTELSAD diye yazdı..onun için bende öyle yazdım..
binada 3 tane anten varmış ama ben hangi uyduların aktif olduğunu bilmiyorum..hangi uduları izleyebileceğimi nasıl öğrenirim? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..2. olarak bu uyduları flaştan yükleme şansım varsa bunu paylaşabilirmisiniz.. uydu olarak Black HD Mini kullanıyorum...