Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arnix fiber iptv uydu alıcısı satın aldım cccam 1 yıllık geldi. hotbird de cccam çalışmıyor.benmi yapamadım bilmiyorum içinde yüklü diyorlar.cccam nasıl kurulur yada nasıl aktif edilir,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dediginizi harfiyen yaptim ama mvcam geliyorum orada 0 a basiyorum hic bir eylem olmuyor.sıfir rakamı pasif islem yapmiyor.Konu başlığınız OSCAM da paylaşım alamıyorum demişsiniz ama siz başka bir şeyden bahdesiyorsunuz.! (Oscam için ayrıca ÜCRETLİ server gereklidir.) .Ama MVCAM modunu aktif ederseniz işte o zaman açılabilenleri izleyebilirsiniz bunu yapmak içinde aşağıda yazacağım işlemleri yapmanız gereklidir.
1.Menü tuşuna basınız.
2.Cam ayarları ok.
3.Cam modu MVCAM seçilecek.
4.Kumandanın 0 tuşuna basılacak.
5.karşımıza bir pencere gelecek sırayla 123456 tuşlayıp KIRMIZI tuşla bağlan diyeceğiz.
6.Biraz bekleyeceğiz (bazen geç bağlanabilir) bağlantı olduğu zaman CONNECTED diye yazacaktır.
7.Şimdi Hotbird uydusunda paylaşımda açılabilen şifreli kanalların üzerine gelin bakın dediğim gibi açılan varsa açılacaktır.
Dediginizi harfiyen yaptim ama mvcam geliyorum orada 0 a basiyorum hic bir eylem olmuyor.sıfir rakamı pasif islem yapmiyor.
bir yerlere geldim ama hotbird deki şifreli kanaları açmıyor.cccam kodunun olmadığndan şüphelendim sanki port numarası kullanıcı adı şifresi felan boş aldığım firma cccam yüklememiş olabilir mi aceba
ne yazdıysan 1 den 7 kadar harfiyen uyguladım ama şifreli kanallar açmıyor.teşekkürler sizide yordum.
Gördüm connected yazisini ama hicbir kanal acik degil sifreli kanal diyor.
işin rast gitsin sağol kafanı ağrıttım kusura bakma selamlarHotbirdde öyle her kanal acilmax onu söyleyeyim özellikle ADULTLARA vede Polonya paketlerine bakın.
Free iptv diye bir bölüm var. İstemediğimiz kanalları silebiliyormuyuzEvet sevgili forum dostlarım bu cihaz ile ilgili destek bölümümüz açılmıştır hayırlısı olsun ihtiyacınız olduğunda BURADAYIZ...
Silemezsiniz ama kilitleme yapabilirsiniz katagori olarak kanalların olduğu katagori üzerinde kırmızı tusa basarak Sifreyi girip kilitleyebilirsiniz, kanallar silinde dahi her girişinizde kanal güncellemesi yapacağı için kanallar geri gelirdi.Free iptv diye bir bölüm var. İstemediğimiz kanalları silebiliyormuyuz
Çok teşekkür ederim. Sayenizde çözüme ulaştımSilemezsiniz ama kilitleme yapabilirsiniz katagori olarak kanalların olduğu katagori üzerinde kırmızı tusa basarak Sifreyi girip kilitleyebilirsiniz, kanallar silinde dahi her girişinizde kanal güncellemesi yapacağı için kanallar geri gelirdi.
Silemezsiniz ama kilitleme yapabilirsiniz katagori olarak kanalların olduğu katagori üzerinde kırmızı tusa basarak Sifreyi girip kilitleyebilirsiniz, kanallar silinde dahi her girişinizde kanal güncellemesi yapacağı için kanallar geri gelirdi.