Merhabalar,
Yaklaşık 1,5 yıldır bu cihazı kullanıyorum açıkçası çok memnunum yalnız son 1-2 aydır şöyle bir sorun başladı. TV izlerken seste 1sn lik kesinti oluyor ses gidip geliyor seste görüntüye göre geri kalma yok ses gidip geliyor ve bunu 5dk da bir tekrarlıyor diyebilirim. Eğer ki fişi çekip takarsam düzeliyor ama belki 1 hafta sonra yine başlıyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm belki düzelir diye yine olmadı aynı şekilde devam ediyor acaba ne sorunu olabilir bunu yaşayan oldu mu?
**Dün akşam ilk defa ses gitti ve gelmedi kanalı değiştirip tekrar kanala dönünce normalde döndü ( belki kanaldan kaynaklı da olabilir tabi)
İşte ben bunun nedenini biliyorum sanıyorum yüksek bir ihtimalle FREE yani ÜCRETSİZ günlük server kullanıyorsunuz.Yada ücretli bir serverde kullanıyor olabilirsiniz farketmez.İşte o Cccam serverler sık sık kopup bağlanma yaptıkları için bu durum meydana gelmektedir.Bunu bendede yapmıştı tespit edene kadar canım çıktı ama sonunda bunun nedenini bu şekilde bulmuştum.Eğer o ses kısılmaları olduğunda internet kablosunu cihazdan çekerseniz sorunun oratadan kalktığını göreceksiniz...