Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Trabzonspor’a tarihi ceza gelecek

aicho

0
Özel Üye
24 Ara 2011
3,245
522
113
Türkiye Cumhuriyeti
57jpBL.png





Saha olayları nedeniyle durdurulan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları neticesinde bordo-mavili takıma rekor ceza gelmesi bekleniyor.Süper Lig’de oynana Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakiakda yaşnan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti. Saha olayları nedeniyle PFDK’ta sevk edilmesi kesin olarak gözüken Trabzonspor’a rekor bir cezanın verilmesi bekleniyor.


Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e atılan cisimlerle başlayan usulsüzlükler, çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonrasında doruk noktasına ulaştı. Gözlemciden gelecek olan raporları acilen talep edecek olan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, bordo-mavililere tarih bir ceza vermesi bekleniyor

 

Kaplan34

0
Üye
24 Eyl 2015
343
1
18
sanal alem
eskiden cok kullanfigim bir laf vardi simdi kimse kullanmiyor şeriatin kestigi parmak acimaz diye simdi trabzon spor yasanan bu olaylardan dolayi illaki ceza alacak lalin 3/5 dengesizin ortaligi karistirip olay vikarmasin dan dolayida bir kulubun kendini bilmezlerden dolayi ceza almasi bana pek dogru gelmiyor yok olaylari baslatan trabzon yonetimi ise kume dusurmek bile hafif kalir bende once suclular bulunup olaylar arastirilsinki kesilen parmak aci vermesin yoksa bu kafa ile haybiyeden daha coook kulupler ceza almaya devam eder
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Şaka gibi artık sözlerin kifayetsiz kaldığı bir duruma geldik...Bu kin bu nefret neyin nesi ve neden özellikle FENERBAHÇE maçlarından sonra bu tür olaylar vukuu buluyor.! AŞAĞIDA internetten bulduğum bir yazıyı paylaşıyorum zaten bu yazı oradaki durumun ne kadar vahim olduğunu fazlası ile anlatmaktadır.Bunlar futbol TERÖRİSTLERİ dir.Daha geçen sene FENERBAHÇE kafilesini taşıyan otobüse silahlı saldırıda bulunulmuştu şoför arkadaş Allah'tan o otobüsü durdurabildi yoksa mazallah aşağıya uçacaktı.Yani bilemiyorum sorun oradaki bir avuç denilen ve sayıları hergeçen gün artan saldırganlardamı ,yoksa suçlulara en alttan verilen ceza hukukundamı.!!!



ALINTIDIR:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya girerek hakem Volkan Bayarslan'ı tekme tokat döven saldırgan, adliyeye sevk edilirken bir grup yandaşı tarafından 'Helal olsun, arkandayız' tezahüratlarıyla alkışlandı.
Dün, Avni Aker Stadı’ndan oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçının 88. dakikasında sahaya girerek yardımcı hakeme saldıran ‘holigan’ adliyeye sevk edildi.
Saldırgan, karakoldan çıkarılken yandaşları da kapıdaydı! Saldırganı karşılayan yandaşları ‘Helal olsun sana, sakın kimseye bir şey söyleme, arkandayız biz senin’ sözleriyle yapılan hareketi destekledi.



Saldırganı alkışlarla karşıladılar - AMK Spor
 

SONKULLANICI

0
Üye
9 Mar 2016
1
0
1
Sadece FB maçlarında olmuyor, Beşiktaş maçında oldu, hatta futbolcu Tümer'in anlattıklarını hatırlıyorum geçen yıllarda, Samsunsporda oynarken takım olarak panzerlerin içinde şehri terkettik demişti.Bence artık bu bir Trabzon klasiğine dönüştü.Takım farketmiyor pek.Bence küme düşürülmeli ve 1 yıl boyunca Trabzonlu dostlarımızın kendi başlarına kalıp kendi kendileriyle hesaplaşmaları sağlanmalı.Yoksa bir gün takımlardan birisi cenazeleriyle birlikte şehri terkettiğinde çok geç olmuş olacak.
 

tabipdoktor

0
Üye
27 Ocak 2012
1
0
1
Kusura bakmayın ama bugün bu yaşananlar yıllardır Trabzona yapılan haksızlıkların bir sonucudur.
 
Üst