Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ben yeni yazılımı yükledim. formdaki güncel sotcamide yükledim. karbon hocanın fakat tanderberg ler açmadı ne yapmam gerekiyor
Next Minix HD Amigo 15.12.2016 Tarihli Yazılımı
Yazılım Notları :
- XTREAM IPTV desteği eklendi.
- XTREAM IPTV kanal kapasitesi : 2000
- XTREAM IPTV hesap bilgilerini değiştirmek için Xtream IPTV üzerindeyken kırmızı tuşa basın ve hesap bilgilerinizi girin.
- Tandberg ve PowerVu desteği eklendi.
- VOD Film içerikleri düzeltildi.
- VOD ve Youtube da oynatılan içerik durdurulduğunda tekrar oynatma sorunu düzeltildi.
- Uydu/TP/Kanal ve key bilgileri güncellendi.
Not: Bu yazılım sadece Next Minix HD Amigo modeli içindir, Next Minix HD Amigo Plus modeline uygun değildir.
Karbon usta yazilimi usbye indirdim reciever den nasil calistiracagim
Tesekkürler. her sey cok güzel fakat XTREAM IPTV verılerı gırdıkten sonra lütfen bekleyınız dıyor ve bekletıyor. lısteyı tamamı ıle tanıyor ama acmıyor. neden acaba
O paneli önce vlc ile kontrol edin aktifmi bazen vlc ile kanalları indirir ama hesap çökmüştür izlenmez kanal listesinin inmesi aktif olduğunun kanıtı değildirBu sorun bende oldu bir çözüm varmı acaba
--------------------
Bu sorun bende dedim oldu çözüm varmı acaba
beyler bu xtream panel çalışmıyor ücretli ip serverim var diğer cihazlarımda calısıyor herseyi doğru girdim kanal listesi yüklendi fakat açılmıyor sağ üst köşede bir daire dönüp duruyor yükleniyor anlamında fakat dakikalarca bekledim aynı ne yapmalıyım?
teşekkürler cafi cevap için o zaman bu konuda siz tecrübeli kardeşlerimiz bir çözüm bulduğunda bizimle paylaşırsa sevinirimhaklısın vlc ile test etiğim artı cfg dosyası ile yüklediğim kanallar izleniyor aynı paneli xtream ile yüklediğim de liste var açılmıyor aynı olay ile karşılaştım tabiki bu sorun bazılarında oluyor