Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Facebook ve Twitter neden yavaş?

aicho

0
Özel Üye
24 Ara 2011
3,245
522
113
Türkiye Cumhuriyeti
Facebook ve Twitter neden yavaş?


Dün öğlen saatlerinden itibaren siteye erişim sağlayamayan kullanıcılar büyük bir merakla Facebook ve Twitter'in çöküp çökmediğini merak etti. Özellikle Ankara'daki patlamanın ardından bu olayların yaşanması kullanıcıları merak içerisinde bıraktı. Peki Facebook ve Twitter neden yavaş? İşte o ayrıntılar...


facebook-ve-twitter-neden-yavas--6153990.Jpeg


Twitter ve Facebook başta olmak üzere gelişmeleri takip etmek ve düşüncelerini paylaşmak için hesaplarına girmeye çalıştı; ancak gün boyu erişim oldukça yavaştı.

Facebook ve Twitter yavaşlığı nedeniyle kullanıcılar bir anda Facebook ve Twitter’in çöktüğünü düşündü. Dün öğlen saatlerinden itibaren kullanıcılar giriş yapmak istediklerini bağlantılarının çok yavaş ve hatta sınırlı olduklarını gördüler. Zaman zaman ise siteye erişim sağlayamadılar. Facebook ve Twitter’in neden yavaş olduğuna dair açıklamalar geldi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'a erişimin zorlaştığına ilişkin
haberler Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından yalanlandı. Erişim Sağlayıcıları Birliği (ESB) Genel Sekreteri Bülent Kent, sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Kent, yaptığı açıklamada,
Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.

Bu çervede Kent, Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

ESB: HERHANGİ BİR ERİŞİM YASAĞI YOK


Erişim sorunun özellikle Ankara'da meydana gelen patlamaların ardından meydana gelmesi, akıllara iki sitenin de erişime kapatılmış olabileceğini getirirken, Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Sekreteri Bülent Kent, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını; Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.

TWITTER'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: YAVAŞLIĞIN NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ

Twitter ise konuya sessiz kalmayarak Twitter Policy hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Şirket, konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:

"Türkiye'de bir çok yerde Twitter'a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz."

Facebook'a da erişim sorunu devam ederken, Twitter'da olduğu gibi bir açıklama yapılmadı.

 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Engelleme yokmuymuş buna KARGALAR bile güler...Şu saat itibarı ile bile sorun hala devam ediyor.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,012
12,260
113
ALMANYA
Burda sokkak kedisi yok on dan fec de twit de hic bi sorunyok sokkak kedileri eyitmek mi lazim twittir tamam kovalasin da fec ellemeseydi bari.
 

qerhagi

0
Üye
10 Ara 2012
66
0
6
Yazsam mi yazmasam mi diyorum kendi kendime yaziyorum konu kapandi oluyor.eleştiri yaziyorum sansürleniyor 21.asirda istibdat devri?
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Yazsam mi yazmasam mi diyorum kendi kendime yaziyorum konu kapandi oluyor.eleştiri yaziyorum sansürleniyor 21.asirda istibdat devri?

İstibdat devri neden olsun arkadaşım... Bir konu kapatılıyor ise bunun arkasında başkalarının fikrine saygı duymayıp yasakları isteyenlerin başkasını incitmesine engel olmak için yapılıyordur.(Buna emin olunuz.) Eleştiri hususuna gelince forum kurallarına uyulduğu sürece bizce hiç bir sıkıntı yoktur.
 

alp_21

0
Üye
12 Ara 2011
60
88
18
Devlet tarafından engelleme YOK ta neden yavaş ?????????????????????????
 

firatt

0
Üye
20 May 2015
17
0
1
sırf kimse heber sahibi olamasın diye kapıldı.hasabını sandıkda soralım.hiçbir kimse haber alma hakkımızı engelleyemez..!
 
Üst