Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next 2000 WI-FI S İnternet Sorunu

mrceran

New member
Üye
20 Tem 2024
2
0
1
Merhaba Arkadaşlar,

Dün kargodan gelir gelmez next 2000 s wifiyi kurulumunu yaptım ancak wifiye bağlı göstermesine rağmen ne youtube ne güncellemeler çalışıyor cihaz internete bağlı değilmiş gibi hareket ediyor böyle olduğu içinde xtream next ip tvyi kullanamıyorum bu konu da yardımcı olur musunuz ? Daha önce yaşayan var mıdır ?

Herkese iyi hafta sonları

ahmet1980

Member
Üye
17 Eki 2023
49
13
8
cihaza kablolu baglanın yazılım guncelleme bölümünden son yazılımı internet test yazılım dan kontrol edin

mrceran

New member
Üye
20 Tem 2024
2
0
1
son yazılımı usb ile değiştirdim ama yine de aynısı oldu kabloluyu denemedim

t.gokkaya

New member
Üye
4 Ağu 2024
9
1
3
Next 2000 s internet sorunu nasıl çözülecek.. çözüm varmı..internet li aldık.1 hafta bağlandı ..bağlı gözüküyor ama ..yine de ağı kontrol et diyor

t.gokkaya

New member
Üye
4 Ağu 2024
9
1
3
Merhaba Arkadaşlar,

Dün kargodan gelir gelmez next 2000 s wifiyi kurulumunu yaptım ancak wifiye bağlı göstermesine rağmen ne youtube ne güncellemeler çalışıyor cihaz internete bağlı değilmiş gibi hareket ediyor böyle olduğu içinde xtream next ip tvyi kullanamıyorum bu konu da yardımcı olur musunuz ? Daha önce yaşayan var mıdır ?

Ben 1 hafta kullandım ..sonra sizinki gibi oldu ..bir çözümü vardır illa ama

t.gokkaya

New member
Üye
4 Ağu 2024
9
1
3
Merhaba Arkadaşlar,

Çözümü buldum ve yaptım .... telefonun internetinden cihaza bağlan oluyor ..bir kaç dakika YouTube ip TV gir çık ...sonra eski bağlı oldugu modeme bağlan bağlanıyor

ahmet1980

Member
Üye
17 Eki 2023
49
13
8
ben cözdüm kablolu internet giriş söketi arizalı yolla servise yapsınlar cihazın kablolu internet giriş söketi arizali