Emeginize saglik evet iptvde eskiden donan yada acilmayan kanallar bu yazilim ile aciliyor. ha gayret oldu olacak, ufak tefek hatalar kadi kizindada var derler, gelelim su benim her yazilimda dillendirdigim olaya onuda yapiniz bakin farkli cihazlara yonelmelerinde bir nebzede olsa onune gececeksiniz. UYDU VE FREKANS DUZENLEME olmaz ise olmaz ozellikleri bir gozden gecirebilirseniz harika olacak.
Benim emektar 20 yasinda Next YE-8000 Plus Frekans ve Uydu duzenlemede bundan ilerde gibi
TERCIH EDILEN TP ler tek TUS ile siline bilmeli.
Tercih edilen UYDULAR tek Tus ile silinebilmeli yada tasinbabilir hale getirilemilmeli. Kolay gelsin selamlar.
( VOD Bolumunu olusturma nasil yapiliyor bilmiyorum ama istirham ediyorum su TURK FILMI kismina 15 film eklenmis bakarmisiniz filmlere Turk sinemasina zerre bir sey katmayan Recep ivedik serisi ve Mahsunun rezil parmagi pardon vezir parmagi) tamam sevenide olabilir ama ne bileyim Turk sinemasinda pek kaliteli yapimlar olmasada farkli filmlerde eklemek mumkun ise rica etsek bir el atarmisiniz. Tabiki imkanlar dahilinde.