Yazilimci arkadaslar emek vermissiniz eyvallah.
D-IPTV nedir?
Ne gibi bir avantaj saglar?
Menu + Inrernet Portali + D-IPTV
Burada karsimiza D-IPTV Panel Girisi cikiyor. Yani ucretli bir uygulama dolayisiyla
parali bir uygulama yeniligi, yine kapital sistem karsimizda!!!
Yazilimci arkadaslar size sunu soyliyeyim elimde NEXT YE-8000 PLUS var bundan 20 yil once almistim hala tas gibi duruyor sadece HD ozelligi yok inanin menusu Frekans ve Uydu duzenlemesi bundan 10 kez daha iyi ( mumkunse uydu ve frekans duzenlemeye yenilik degil 20 sene oncesini getirin inanin super olur )
Bir frekas sileceksiniz her defasinda ilk frekansin uzerine geliyor tek tek istemediklerimizi isaretleyip bir TUS ile istemediklerimizi silemezmiyiz, Bunu UYDU
duzenlemedede yapabilmeliyiz bu ne boyle 250 uydu var milletin kullandigi bir elin parmaklari sayisini gecmez, tamam cihaz dunya geneline "satiliyor" diyelim yinede pes dedirtecek turden, bu cihazi en cok hangi ulkeler kullaniyor ise onlari ilk siralara kendimiz manuel koyabilmeliyiz.
Bundan onceki seneler her Turkiyeye gidisimde gelirken tanidiklara ve siparis verenlere bir kac adet uydu cihazi alirdim ve hepside NEXT olurdu, bundan sonra arastirip oyle almakda fayda var. Next mini cesitlerinden cok aldim, yukarda yazdigim ozelligine hic ilgi duyulmamasi beni baya baska dukkana yonelmeye zorladi diyebilirim.