A ali usta 0 Üye 23 Ocak 2016 144 13 18 4 Mar 2016 #1 arkadaşlar bu cihazıma son yazılımı yükledim.herşey güzel tavşan 1. oynatma hatası veriyor sebebi nedir acaba.fabrika ayarlarınada döndüm aynı.
arkadaşlar bu cihazıma son yazılımı yükledim.herşey güzel tavşan 1. oynatma hatası veriyor sebebi nedir acaba.fabrika ayarlarınada döndüm aynı.
uydu3405 0 Üye 22 Eyl 2013 1,051 3 38 İstanbul 4 Mar 2016 #2 ali usta' Alıntı: arkadaşlar bu cihazıma son yazılımı yükledim.herşey güzel tavşan 1. oynatma hatası veriyor sebebi nedir acaba.fabrika ayarlarınada döndüm aynı. Genişletmek için tıkla ... İnterneti kapatıp açın cihazı arka düğmesinden kapatıp açın birde öyle deneyin.
ali usta' Alıntı: arkadaşlar bu cihazıma son yazılımı yükledim.herşey güzel tavşan 1. oynatma hatası veriyor sebebi nedir acaba.fabrika ayarlarınada döndüm aynı. Genişletmek için tıkla ... İnterneti kapatıp açın cihazı arka düğmesinden kapatıp açın birde öyle deneyin.
A ali usta 0 Üye 23 Ocak 2016 144 13 18 4 Mar 2016 #3 yaptım ustam ama aynı yazılımsal zannederim.çünkü ilk yazılımı attığımda vardı sonraları bu hatayı verdi.
yaptım ustam ama aynı yazılımsal zannederim.çünkü ilk yazılımı attığımda vardı sonraları bu hatayı verdi.