Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Fenerbahçe 1-2 Galatasaray

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,556
387
83
www.mach1digital.com
Galatasaray'ın da 11'i açıklandı
Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısındaki ilk 11'i şu şekilde:

Günay, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Eren, Torreira, Lemina, Sara, Yunus, Barış Alper, Osimhen

Yedekler: Muslera, Jakobs, Sallai, Kerem, Mertens, Berkan, Ahmed, Cuesta, Frankowski, Morata

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu
Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısındaki ilk 11'i şu şekilde:

İrfan Can, Skriniar, Yusuf, Çağlar, Kostic, Amrabat, Fred, Oğuz, Szymanski, Talisca, En Nesyri

Yedekler: Livakovic, Levent, Osayi-Samuel, Mert Müldür, Mert Hakan, İsmail, İrfan Can Kahveci, Tadic, Saint-Maximin, Dzeko

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,556
387
83
www.mach1digital.com
'Fiziksel tepkisini doğru bulmuyorum'
"Bugün güzel bir maç oldu. İlk maçı eleştirmiştik bugün iki takım da pozisyon buldu. Saha içindeki performanslar, yedek kulübeleri, bu tür git-geller olabiliyor. Maç öncesi iki takımın hocasının birbirinin elini sıkması gerektiğini düşünüyorum. Maçtan sonra da aynı şekilde. Bunlar olmadı. Çok fazla konuşmayacağız. Fiziksel tepkisini doğru bulmuyorum ama bu konuda çok fazla bir şey söylemeyeceğim."

e181459f-83zz8dtig3gj86wibh205.jpeg

'Çok da bu konuda abartmayacağım'
"Benim aramda bir şey olmadı. Ben hakemi tebrik etmeye giderken o da gidiyordu, ben devam ederken arkadan eliyle burnumu sıktı. Hafif bir çizik oldu. Güzel, şık bir şey değil. Hep oyunun içinde kalmak istiyoruz. Çok da bu konuda abartmayacağım. Maçtan önce de sonra da elimizi sıkmamız gerekiyordu. Onu yaşayamadık. Çok önemli değil, çok abartmayacağım."