Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Kimse cevap yazmıyor.haritaya baktım sanırım karadenizden rahat alınıyor.ama şifreli spor kanalları açılıyor mu bilemiyorumBen Antalya dan 2 m lik çanakla sıkıntılı izledim bir dönem yasal kartla..circular lnb ve universal lnb diseq le birleştirebilir mi bilmiyorum,değişiklikler olduysa ben de faydalanmak isterim bilgilerden..
ntv+ açık...server ile izleniyor...Kimse cevap yazmıyor.haritaya baktım sanırım karadenizden rahat alınıyor.ama şifreli spor kanalları açılıyor mu bilemiyorum
Hocam bu ntv plus cccam ile izleniyor sanırım.polarizasyon olara R ve L görünüyor.normal ku bant lnb ile izlenyor değil mi?ntv+ açık...server ile izleniyor...
ben bu elembi ile izliyorum,ötekileri bilemem...Hocam bu ntv plus cccam ile izleniyor sanırım.polarizasyon olara R ve L görünüyor.normal ku bant lnb ile izlenyor değil mi?
Ntv plustan sinyal alamadım.bi kaç frekans hariç diğer yayınlardan sinyal alamadım.acaba ku bant lnb olduğu için mi?yada aneten mi küçük?90 lık türksat antenim.ek aparat ile bi kaç frekans alabildim sadece.gürcü paketi ve tricolar dan 12149 frekansı.ne yapmam gerekiyo suan ntv plus paketinden sinyal almak için?ordudayım.
Hocam 12111 L 27500 ve 12149 L 27500 frekansından yayın alabiliyorum tricolar paketinden.bunun dışında 2 adet gürcü paketi ve bi kaç tane tek kanallı frekanalardan sinyal alabiliyorum 0.2 dbw ku bant lnb ile.bunları nasıl alabiliyorum.Kardeşim circuler lnb kullanman gerekiyor bu kanalları izlemen için