Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Bazi Kanallarda sinyal sorunu yasiyorum

srcn1985

0
Üye
24 Ağu 2012
10
3
3
Merhaba next ye-666 cift cikisli lnb kullaniyorum sorunum su show tv, haberturk, fox, Tv8, tv8.5 hd yayinlarinda sinyal 95 kalite 68-66 bandinda yayin gostermiyor sonrasinda kalite 33'e dusup tekrar yukselip 74-75 bandina cikiyor ve yayin geliyor ve biradaha takilma buzlanma hicbirsey olmuyor. Gayet guzel izleniyor. Ancak bu kanallara her gecisimde bu islemi yaklasik 1dk boyunca yapip sonrasinda yayin izlenebiliyor. Yasayan yada tavsiyesi olan var midir? Cift cikisin digeri tivibu uydusuna bagli bahsi gecen kanalari hicbirsorun yasamadan gostermektedir.

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,423
1,868
113
İstanbul
Merhaba next ye-666 cift cikisli lnb kullaniyorum sorunum su show tv, haberturk, fox, Tv8, tv8.5 hd yayinlarinda sinyal 95 kalite 68-66 bandinda yayin gostermiyor sonrasinda kalite 33'e dusup tekrar yukselip 74-75 bandina cikiyor ve yayin geliyor ve biradaha takilma buzlanma hicbirsey olmuyor. Gayet guzel izleniyor. Ancak bu kanallara her gecisimde bu islemi yaklasik 1dk boyunca yapip sonrasinda yayin izlenebiliyor. Yasayan yada tavsiyesi olan var midir? Cift cikisin digeri tivibu uydusuna bagli bahsi gecen kanalari hicbirsorun yasamadan gostermektedir.

Bir başka cihazla deneme yapıp sonucu yazınız...

akrep1961

0
Özel Üye
17 Eki 2016
319
344
63
63
T.C.İzmir
Aynı olay benim de başıma geldi ve halen ara sıra devam ediyor.Bende de next aynı model çift çıkışlı lnb var.Çıkışın biri salonda next machına 3d süper uydu cihazına gidiyor,onda sorun yok,diğeri oturma odasında bulunan vestel dahili uydu alıcılı tv ye gidiyor.Bu uydu alıcılı tv'de bazen Trt hd ve bazı kanalların frekansında sinyal düşüp,yükseliyor,bazen tamamen gidiyor,yayın mozaiklenme ve kararma yapıyor.Uçların yerini değiştirdim,bu sefer salondaki cihazda aynı sorun oluyor.Dayzek değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor.Biraz araştırdım bazı lnblerin dayzek ve cihaz seçtiğini söylediler.Şimdilik böyle devam ediyorum,uygun bir zamanda lnb değiştirmeyi düşünüyorum.İyi günler.

srcn1985

0
Üye
24 Ağu 2012
10
3
3
destek icin tesekkurler anten kablolarima falan yeni bakim yapmistim bilseydim astrada kullandigin newwave lnb yi turksata takardim. Neyse ilerleyen zamanda kismetse ?

srcn1985

0
Üye
24 Ağu 2012
10
3
3
merhaba goldmaster rm207 cift cikis lnb ile problem cozulmustur. destek icin tesekkurler