Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Avrupadan Turk yayinlarini izlemek yardim!!

Hamdican

0
Üye
7 Şub 2015
30
1
8
Belcika
merhaba arkadaslar ben Belcikada kaliyorum malum burda sadece avrupa yayinlarini izliyebiliyoruz canak antenim 120 cm 42 derecede turk yayinlarini almam icin ne buyuklukte bi canak anten almam yayinlari alma sansim varmi siz ustalarin bir tavsiyesi ve formuli varmidir tesekkurler

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,552
2,160
113
İstanbul
merhaba arkadaslar ben Belcikada kaliyorum malum burda sadece avrupa yayinlarini izliyebiliyoruz canak antenim 120 cm 42 derecede turk yayinlarini almam icin ne buyuklukte bi canak anten almam yayinlari alma sansim varmi siz ustalarin bir tavsiyesi ve formuli varmidir tesekkurler

Sn.Arkadaşım 42* Türksat uyduları kapsama alanına bakıldığında 3.A için o büyüklükte bir anten yeterli görünüyor.! 4-A da ise Türksat 4.A West kapsama alanı için alınabilir gözükürken ne yazikki 4-East ve 4-East-Türkiye kapsama alanları alınamaz görünüyor.! Aksi gibide en çok izlenilen ULUSAL kanallar ne yazikki YURTDIŞI için İZLENEMEZ konumda görünüyor. Forumlarda yazıldığı çizildiği kadarı ile YURTDIŞI yaşayanlar ULUSAL kanalları genelde Türksat'tan alamadıkları için devamlı SİTEM eder türlerde yazıyorlar.Oralardan alınanlar genelde EURO diye tabir edilen ulusal kanalların AVRUPA versiyonu. Mesela EURO-D EURO-STAR SHOWTÜRK vs gibi.Onlarda maalesef bizlerin Türkiye'de izleyip isyan ettiği çöp kanalları diye tabir ettiğimiz kanalların AVRUPA REKLAMSAL versiyonları diyebiliriz.Keşke sizin içinizi rahatlatacak bir şeyler yazabilseydim arkadaşım.(Türkiye'den sevgilerle...)

http://www.flysat.com/turksat4a-beam.php

http://www.flysat.com/turksat3a-beam.php

Son düzenleme:

Hamdican

0
Üye
7 Şub 2015
30
1
8
Belcika
Cok tesekkur ederim arkadaslar bilgileriniz icin ama yinede daha buyuk bir canak anten takip denemek istiyorum sansimi bakalim ne gibi bir verim alabilirim